En son 4 bölümü yayınlanan
yalı çapkını dizisini ve konusunu izliyormusunuz beğeniyor musunuz? 🎬

En son 4 bölümü yayınlanan
yalı çapkını dizisini ve konusunu izliyormusunuz beğeniyor musunuz? 🎬

Gülseren Budayıcıoğlu'nun emeği var o dizide, izlemez miyim? Elbette izliyorum. Gülseren Hanım'ı çok seviyorum. Harika bir dizi, kesinlikle tavsiye ediyorum. Her cuma günü Star tv'de yayınlanıyor. Yalı da yaşayan ve çapkın olan Ferit'le, Antep de yaşayan varlık içinde yokluk gören, İdealist genç kız olan Seyran'ın kağıt üzerinde olan evlilikleri (tabi bu evliliğin kağıt üzerinde olduğunu sadece Ferit, Ferit'in sevgilisi, Ferit'in şoförü ve Ferit'in kagir üzerinde evli olduğu Seyran biliyor, Yalı da yaşayan diğer aile üyeleri durumdan bihaber. Harika bir dizi, tüm oyuncular rollerine çok yakışmış
Link yedim bu diziyi izliyorum diye yakın çevremden...
Ben çarpık ilişkilere, sevmeyerek evlenmeye, aile içi aldatmaya hoş bakıyor değilim ki dizide bu varsa ve izliyorsam. Bu dizinin esinlenildiği, uyarlama yapıldığı kıymetli bir eser var. O eserdeki olaylardan yola çıkılarak da diziye uyarlanılmış. Çetin Tekindor diye de müthiş bir aktör de başrolde hem de. Bu güne kadar sayısız müthiş role yön verdi kendisi, çok çok beğenirim kendisini. Dizide de farklı bir karaktere yön veriyor.
Hem, izlediklerimizin her birinde sıkıntılar mevcut. Ben Aşk-ı Memnu'yu da izledim büyük keyifle, kitabını da iki kere bitirmiş biriyim.
İzlediklerimiz, okuduklarımız bizlerin mezhebini belirtecek olsaydı, Kuyucaklı Yusuf'u da okumazdık...
Diziyi izliyorum, seviyorum da. Bozmazlarsa izleyeceğim inşaAllah.
Henüz izlemedim bilmiyorum izler miyim ama dediğiniz gibi aktör iyi sanırım
Gerçi bunu beğenmiyoruz ama
aşkı- memnunda da büyük bir aldatmayla kurulu bir diziydi İzledikten sonra yorum yapabilirim😅
Eig için teşekkür ederim, dizi tam gaz devam ediyor...
Senede 1 kere rastgele bir bölüm Türk dizisi izlerim. Ve utanç kotamı dolduktan sonra asla Türk dizilerini izlemem ve konuşmam dahi
Mantıklı
Aslında artık 3 senede 1 bakıcam çok çok gerideyiz
Ben de ne yapsam hiçbişe izlemesem mi 😂
Yabancı dizi izlemiyorsan çok şey kaçırmışsın demek.
Yabancı dizileri seviyorum ama daha izlemeye vaktim olmadı izleyeceğim
Okey1👍🏻👍🏻
Cevap
10Cevap
Seyretmiyorum
Yaşanmış hikayemiş. Murat Soner diyor yine bir yalı, zengin oğlan ve fakir kızz kesin yaşanmış hikaye 😅
önce bunu izle.
Ne zaman bu diziyi izlemek için açsam midem bulanıyor, lavaboya kendimi zor atıyorum. Henüz jenerikten öteye gidemedim. 🤷🏻
Hayır, izlemiyorum. Bana çok saçma geliyor.
Yok, izlemiyorum. Çok ağır eleştiriler almıştı.
Mantık hataları, boş bir senaryo.
etkileşim alınmak için sorulan sorulardan bir tanesi daha. şu diziyi izleyenin kendine saygısı yoktur
Henüz izlemedim saygım duruyor
kokuşmuş yerli dizileri izlemiyorum yaşam enerjimi emikliyorlar
ahlaken batık türk dizi tarihin en leş dizisi diyeblirim senaristinden yönetmen ve yapımcısına kusasım geldi
İzliyorum. Sevdim şimdilik.
eski dizileri izliyom ben
İlk bölümünü izledim..
Hayır Ezele başladım :D
Dizi izlemiyorum 🤷♀️
İzledim ama bazı yerler çok saçma.
izlemedim tatlım
Biraz izledim ama sarmadı, sıkıldım
Ben izlemedim o yüzden yorumları merak ettim
Bence izleme ama tabi karar senin
Ondan önce izlemem gereken kaçırdığım diziler var onları izlemem gerekiyor buna sıra gelmesi zor zaten ama merak ettim bakarım belki
Senin yerinde olsam o dizileri izlerim, salla bunu, bende izlemeye bıraktım. Ahlaksızlık diz boyu ayrıca
Tahmin edebiliyorum klasik senaryolar sadece bir fark varmış kaynanası seviyor muş😂😂
Evet, kaynanası iyi biri 😀😅 ama çok saf, aynı evde kocası aldatıyor kadın ayakta uyuyor
O zaman ben izlemiyim uyuz oluyorum çünkü böyle şeyleri 😂
En başından izleme diyorum zaten sana 😀😅
Evet, sevdim
Bos bir dizi yakin zamanda final yapar
evet izliyorum ferit çok yakışıklı ya
Bakıyorum ara sıra
Berbat bi dizi yine
Hayır izlemedim
Hayır hiç izlemedim
İzlemedim.
Hayır Seyretmiyorum
Seyrediyorum.