İzledim evet. Aslında bu tür dizilerin yapılmasına karşıyım, sürekli karşıma editleri çıktığı için geçen hafta pes edip izlemiştim. Baya sarıyor falan ama birkaç sıkıntım var bu diziyle ilgili. Öncelikle şunu söyleyeyim ben diğer izleyiciler gibi izlerken rahatsız olmadım. Sadece tek rahatsız olduğum sahne Jeffrey'nin değil de diğer bahsedilen seri katilin yeni bilinen ismiyle Katil Palyaço'nun sahnesi rahatsız etti.
Şimdi diziyle ilgili sıkıntılarıma değinecek olursam ilk olarak kurbanların ailelerinin bu kadar karşı çıkmasına rağmen dizinin ısrarla yayınlanması can sıkıcı. Sürekli dizide o ailelerin mağduriyetinin vurgulandığını ve kimsenin, o kadar çabaya hatta çırpınışlarına rağmen onları ciddiye almadığını görüyoruz. Fakat bunu eleştirip kendilerinin de yapması nedir? Hiç samimi gelmiyor.
Bir diğer konu ise Jeffrey'e karşı yeteri kadar antipati beslenecek tarzda çekilmemiş olması. Kendini önce kurbanlarını öldürür sonra tecavüz edermiş. Tamam tabii ki bunları göstermesinler, izletmesinler de bir tık daha içindeki "hasta çocuk" profilinden ziyade canavar tarafına dikkat çekilebilirdi. Bilmiyorum belki de ellerinden geleni yaptılar ama yeterli olmadı çünkü bu adama hâlâ sempati duyanlar var.
Onun dışında yalan yok izlerken keyif aldığım ve merakla devam ettiğim bir dizi oldu. Bir günde bitirdim zaten ve oyunculukları da gayet güzeldi.
Bu kadar yazmışsın emeğin için teşekkür ederim düşüncelerimi tercüme etmişsin resmen ve evet katılıyorum Evan oyunculuğunu en güzel bir şekilde yapmış ve diğerleri. Sempati duyanların hasta düşünceleri olan kişiler olduğunu düşünüyorum