Merhaba KScanlar! Nasılsınız? Dile kolay 15 yıl izledik Supernatural ve çok sevdik biz Dean ve Sam Winchester kardeşleri.
Onlarla doğa üstü güçlerin karanlık korku dolu maceralara atıldık ve kendimizi bir an da olayların için de bulduk. Babalarının mirası aile geleneği avcılık geleneğini sürdürdüler ama ya öncesi. Kim bu aile, nasıl başladı tüm hikaye?
İşte the Winchesters bize bunu anlatıyor John ve Mary aşkının ve tüm her şeyin nasıl başladığını.
Dean Winchester yani Jensen Ackles'in sesi ile anlatıcı dış ses olarak katkıda bulunduğu aynı zamanda yapımcılardan da olduğu Winchesters hikayesi başlamış oldu.
Yaa diziden haberim bile yoktu çok şaşırdım şu an, kesinlikle izlicem. Hangi platformda? Bir de John sonradan avcı olmuştu ama Mary eskiden avcıydı aslında, asıl Mary'nin hikayedine yoğunluk verilmeli.
O konuda net bilgim yok ama bilinen platformlar dışında bir platformla görüşmeler sürüyordu. Tabi dizi yeni başladığı için hemen platformlarda yer almayacaktır. CW kanalında reytingler için mücadele edeceği için bu daha sonra olacaktır. Türkiye'de ise muhtemelen fx yayınlayacaktır diye düşünüyorum. Onun haricinde bir çok dizi izleme sitesi paylaşmış halde.
İlk bölüm çok güzel olmuş oyuncular cuk oturmuş eğlenceli bir bölüm olmuş finalde ise Dean ve impalayı görmek eskileri hatırlattı. Yani işleyiş bakımından babasının ve annesinin dönemlerini anlattığı için Dean istese de yer alamıyor. Buna rağmen paraquel anlatıcı olarak görmek güzeldi.
Aynen öyle ama şöyle bir şey var spoiler olacak ama tıpkı supernatural başında ki gibi John da Dean gibi babasını aramış onun babası da avcıymış fakat
Dean gibi John 'un babası ona avcılık öğretmemiş
Mary ise direkt bıçaklarla avlanmaya öğretmiş ailesi o yüzden campel ailesi daha fazla dikkat çekiyor. John da ortak noktaları olduğu için babalarının yardım etmeye başlıyor Marye böylece Mary ve arkadaşları sayesinde avcılığı öğreniyor.
Bence tutulur, warner bros arkasında artı Dean yani Jensen Ackles ve karısının kurduğu film şirketi yapımcı ve tüm supernatural bölümlerinde olduğu gibi Eric kripke yine senarist.
Aynen ya çok kısa ve sanırım ana konuya bağlı kalacaklar gibi ara bölümler olmayacak gibi Mesala akrita diye bir yaratıktan bahsediyorlar.
Paralel evrenden gelmiş tüm yaratıklar insanlar dahil yok etmek istiyormuş. Dean anlatıyor sesli onu bulmaya çalışacaklar annesi babası. John arkadaşı Boby görecek miyiz bilmiyorum ama Carlos diye bir karakter var şimdiden tipi hal ve hareketleri ile favori oldu bile.
İlk bölüm olduğu için spoilerlrin Pek etkisi yok ya zaten Dean anlatıyor biz izliyoruz 😂 ilk bölüm bir nevi tanışma hikayeleri ele alınmış klasik bir iki siyah gözlü şeytan avlıyorlar o kadar izleyince spoiler yemişsin anlamazsın bile.
Bencede başla özellikle genç Mary'e ve toy Johnla arkadaşları Carlos bayılacaksın. Spoi sayılmaz ama ilk bölüm finalinde Dean ve impalayı yeniden görmek güzeldi. anlatıcı olduğu için bazen görünecek.
Genciz ya yaşımız da ne var. Ruhumuzu da katarsak işin içine gençliğin zirvesindeyiz. O yüzden Dean kusura bakma babana bayıldık annen havalı olsada. 🤪