Ne izlesemmm, ne izlesemmmmm?
Düzgün film önerecekler yazsın
Ne izlesemmm, ne izlesemmmmm?
Düzgün film önerecekler yazsın
Bilim Kurgu:
Yapay Zeka =Matrix=13. Kat=Ex Makina=Chappie=Lucy=Evrim=Tenet=Dünyanın Durduğu Gün=Old Guard=Uzay Yolcuları=Azınlık Raporu=Yarının Sınırında
Diğer Tür Filmler:
Truva=Gladyatör=96 Saat-Takip İstanbul-Takip 3=Sihirbazlar Çetesi 1- 2=Cesur Yürek=İhtiyarlara Yer Yok=Kanlı Elmas=Köstebek=Tetikçi (Shooter)=Adalet 1-2(Denzel Washington)=Kardeş Gibiydiler=Trans=Kanunun Ötesinde=Yolcu=Gri Kurt (Liam Neeson)= Solace=Son Tanık=Vahşiler=Jane'nin Zaferi=Çin Falı- İntikam (Jackie Chan)=Kır Zincirlerini=Yeşil Yol= Esaretin bedeli= Leon (Sevginin Gücü)=Terminal=Yeni Hayat=Banka İşi=İtalyan İşi=İçerdeki Adam=Kusursuz Dünya=Çıkış Yok (Kevin Costner)=Ajan Salt- Wanted (Angeline Jolie=Kiler Elite=Ölüm Hattı=Büyük Hesaplaşma=Lorenzonun Yağı=Alkadrazdan Kaçış=Savaş Tanrısı (Nicolas Gace)=Komplo Teorisi (Mel Gibson)= Ocean's Serisi=Viva Zapata=Bakış Açısı= Gizli Sayılar=Bir Kaç İyi Adam=Turist=Hayalet=The Prey (La Proie)=Diriliş=Bir Zamanlar Askerdik=Dokunulmazlar=Başkan'nın Adamları=İçerdeki Adam=Fury=Sıcario=Azap Yolu=Korkusuzlar=Sihirbaz=Kapıdaki Düşman=Kardeş Gibiydiler=Amerikan Gangesteri=Temizlikçi=Aramızdaki Sözler=Kusursuz=Stajyer=Gazap Ateşi=Belalı Tanık 1-2=Danışman=Er Rayn'ı Kurtarmak=Şehrin Azizleri 1-2=Müttefik=Tetikçinin Gecesi=Yedinci Hayat=Bir Kaç İyi Adam=Jack Reacher 1-2=The Kitchen
Cevap
8Cevap
Korku ve gerilim filmi izliyorsanız profilimde bencelerime bakabilirsin. Film önerilerim hayli fazla.
Ben film izliyorum marvel filmleri
Umudunu Kaybetme
Untouchable
Can dostum (untouchable’dan farklı)
Life is Beatiful
Esaretin Bedeli
Babam ve Oğlum
Dedemin İnsanları
Grinin elli tonu
Gel senle GOTHAM izleyelim. 100 bölüm
Çok fazla değil mi?
Bölüm başı 43 45 dk anca yeter