daha çok beyin yakan filmleri seviyorum bilim kurgu fantastik komedide olur
interstellar predestination zindan adası yaşam kürü jumanji lara craft tomb raider primer dark spider man transformers prestij sihirbazlar çetesi sınav tenet mulholland cıkmazi akıl defteri gözleri tamamen kapalı vb filmler
donnie darko yu ilk izledgimde bayagi sacma gelmisti, incelemesine baktim iyiymis baya 😂 fight club zaten efsane sadece kız hayal urunumu yoksa gercek mi onu cozemedim bi turlu, machinist i bayagi oven olmustu hatirlattigin iyi oldu, digerlerini izlerim mutlaka, yine aklina gelen olursa yaz lutfen😁
İlk olarak Marla da hayali evet, cidden sağlam kanıtlar var. Hatta kimisi Fight Clup'da sadece Tyler ve Marla'nın değil geri kalan herkesin de hayali olduğunu söylüyor. Onun dışında Dark'ı tüm sezonları bittikten sonra aralıksız izlediğimden olsa gerek evet ilk izlemede çözdüm 😂 Mesela kuzenim araya zaman girip yeni sezonu falan beklerken unuttuğu için biraz karıştırmıştı
bende araliksiz izledim ve anladim ayni senin gibi😂 ama tabi her insan icin kolay bir dizi degil, bu arada normalde bir dizi izlemem, ama izleyeceksemde final yapmis olmasi lazim, bekleyemiyorum😂
O zaman time lapse 2014 filmini önerebilirim knk muhtemelen çok az kişinin duyduğu bir film. birde şeytan üçgeni var 2009 yapımı. bununla birlikte testere serisi de olabilir bulmaca tarzı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oyun içinde Oyun: Braid ↗
eyw knk
Oo çoğunu yazmışsın:d
Bunlara benzer; Stay, Time Lapse, Triangle, Donnie Darko, Fight Clup, Old Boy, Machinist izleyebilirsin
donnie darko yu ilk izledgimde bayagi sacma gelmisti, incelemesine baktim iyiymis baya 😂 fight club zaten efsane sadece kız hayal urunumu yoksa gercek mi onu cozemedim bi turlu, machinist i bayagi oven olmustu hatirlattigin iyi oldu, digerlerini izlerim mutlaka, yine aklina gelen olursa yaz lutfen😁
bu arada dark ı harbiden ilk izlemede çözebildin mi?
İlk olarak Marla da hayali evet, cidden sağlam kanıtlar var. Hatta kimisi Fight Clup'da sadece Tyler ve Marla'nın değil geri kalan herkesin de hayali olduğunu söylüyor. Onun dışında Dark'ı tüm sezonları bittikten sonra aralıksız izlediğimden olsa gerek evet ilk izlemede çözdüm 😂 Mesela kuzenim araya zaman girip yeni sezonu falan beklerken unuttuğu için biraz karıştırmıştı
bende araliksiz izledim ve anladim ayni senin gibi😂 ama tabi her insan icin kolay bir dizi degil, bu arada normalde bir dizi izlemem, ama izleyeceksemde final yapmis olmasi lazim, bekleyemiyorum😂
Tenet, zindan adası bu ikisi güzel filmler
aciklamaya yazmistim knk yinede saolasin
O zaman time lapse 2014 filmini önerebilirim knk muhtemelen çok az kişinin duyduğu bir film. birde şeytan üçgeni var 2009 yapımı. bununla birlikte testere serisi de olabilir bulmaca tarzı
testereyi 3 kez bitirdim efffsanneee bir film ya. diger soylediklerinide izlicem, listeye yazdim saol jnk
Güncel olarak TENET başarılı film. Başka önerilerde de bulunabilirim tabi.
aciklamaya yazdiklarim arasinda buda var knk baska varsa onerin beklerim☺️
Matrix 1 2 3
4 dahil izledim knk. saolsin. 4 pek hosuma gitmedi ama eski bolumlerin hatrina izledim
4 bende beğenmedim
Constantine
mukemmel bir film en az 2 3 kere izlemisimdir. tesekkur ederim