Diziler & Filmler En iyi yerli dizi sence hangisi? ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ezel.. Gelmiş geçmiş en iyi yerli dizidir. Aksini inkar eden kumda oynasın 😊🤣 En iyi yerli dizi sence hangisi? Cevapla Dizi Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Kavak yelleri 1 0 Yorumla
TwistzZz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şu ezeli çok övdüler bi izliyim dedim 20 bölüm anca dayandım, sıkıcı bir dizi geldi 1 2 Yorumla kedimsiii3 +1 yıl 20 mii az izlemişsin ya😅 Yorumla Fth37 +1 yıl Asıl heyecan 20-30 bölümden sonra başlıyor. O bölüme kadar sıkıcı evet Yorumla
aslanfaruk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Ben hep oyla kurtlar vadisi arasında kalıyorum ama ezel bir adım önde 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öyle Bir Geçer Zaman KiAşk-ı MemnuMuhteşem YüzyılMedcezirYalan DünyaYaprak DökümüDoktorlar 0 0 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kurtlar vadisinden daha iyi dizi var diyenin aklına şaşarım 0 7 Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl Ezel röveşata çeker Yorumla yasinnn22 +1 yıl Hahah buna gülüyorum 😂 Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl Vadi klasik mafya çatara patara dizisi. Ezel hayatın ta kendisi.. Kalite burada ortaya çıkıyor 😊 Yorumla yasinnn22 +1 yıl Agaa dizinin anlattıkları cogu olmuş olay daha iyisi şamda kayısı anlayacagın Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl Ezeli izle söz beğeneceksin😉 vadiye Bi ara gideceğim.. Yorumla yasinnn22 +1 yıl Ramiz dayının gençlik sahnelerini izledim sadece ona lafım yok da ilk sırayı alamaz düşüncesindeyim Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl Baştan izlemelisin böyle dizinin tam konusunu anlayamazsın eksik kalır taşlar oturmaz.. Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 379 cevap paylaştı. Kurtlar vadisi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kavak yelleri
Şu ezeli çok övdüler bi izliyim dedim 20 bölüm anca dayandım, sıkıcı bir dizi geldi
20 mii az izlemişsin ya😅
Asıl heyecan 20-30 bölümden sonra başlıyor. O bölüme kadar sıkıcı evet
Ben hep oyla kurtlar vadisi arasında kalıyorum ama ezel bir adım önde
Kesinlikle Avrupa Yakası
Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Aşk-ı Memnu
Muhteşem Yüzyıl
Medcezir
Yalan Dünya
Yaprak Dökümü
Doktorlar
Poyraz Karayel ve Medcezir
Kurtlar vadisinden daha iyi dizi var diyenin aklına şaşarım
Ezel röveşata çeker
Hahah buna gülüyorum 😂
Vadi klasik mafya çatara patara dizisi. Ezel hayatın ta kendisi.. Kalite burada ortaya çıkıyor 😊
Agaa dizinin anlattıkları cogu olmuş olay daha iyisi şamda kayısı anlayacagın
Ezeli izle söz beğeneceksin😉 vadiye Bi ara gideceğim..
Ramiz dayının gençlik sahnelerini izledim sadece ona lafım yok da ilk sırayı alamaz düşüncesindeyim
Baştan izlemelisin böyle dizinin tam konusunu anlayamazsın eksik kalır taşlar oturmaz..
Aşkı memnu
Behzat Ç.
Yok be Suskunlar iyiydi
Kurtlar vadisi