Diziler & Filmler House of dragon dizisinin yapimci ve yönetmeninin olayı ne? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dizi bildiğin ihtiraslı, durağan, sıkıcı Türk dizileri gibi. Dünyanın yarısının aylarca bu dizinin yayınlanmaya baslamasini bilmiyorlar mıydı bu suursuzlar Güncellemeler+1 yıl Günaydın House of dragon dizisinin yapimci ve yönetmeninin olayı ne? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yapmamaları gerekirdi. Tadında bırakmak lazım bazen. 0 0 Yorumla
Kizsalsey Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Fragmanlarından fakan baktım cok guzel bır yabancı yapım dızı full bolum bulamadım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Dizideki aksiyon ve etkileyici sahnelerin toplam süresi bir fragmanın maksimum süresi kadar zaten Yorumla Kizsalsey +1 yıl Evet oyle de yabancı dızıler cok guzel yapıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Ama bu diziyi becerememisler. Ben ilk 4 bölümü zorla izledim ve 5. bölümün başlarında dayanamayip izlemeyi bıraktım Yorumla Kizsalsey +1 yıl Fragman baktım ben guzeldı uzun uzun ızlemsm sevmedım sahnelerı var Yorumla Kizsalsey +1 yıl Romantık aksıyon bır fılm ızlemek ıstersen “11.22.63” izle ısmı Yorumla Soran +1 yıl Romantizm hiç sevmiyorum Yorumla Kizsalsey +1 yıl Ikı bolum ızledım de sonrasında kanlı geldı bana seversınız belkı Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ameriga bizi kıskanıyor hocam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yapmamaları gerekirdi. Tadında bırakmak lazım bazen.
Fragmanlarından fakan baktım cok guzel bır yabancı yapım dızı full bolum bulamadım
Dizideki aksiyon ve etkileyici sahnelerin toplam süresi bir fragmanın maksimum süresi kadar zaten
Evet oyle de yabancı dızıler cok guzel yapıyorlar
Ama bu diziyi becerememisler. Ben ilk 4 bölümü zorla izledim ve 5. bölümün başlarında dayanamayip izlemeyi bıraktım
Fragman baktım ben guzeldı uzun uzun ızlemsm sevmedım sahnelerı var
Romantık aksıyon bır fılm ızlemek ıstersen “11.22.63” izle ısmı
Romantizm hiç sevmiyorum
Ikı bolum ızledım de sonrasında kanlı geldı bana seversınız belkı
İzlemediğim için bilmiyorum
Ameriga bizi kıskanıyor hocam