Eskiden belli başlı güzel diziler olurdu. Şimdi yerini saçma sapan lise temalı diziler aldı. O yüzden pek TV izlenmiyoruz.

Eskiden belli başlı güzel diziler olurdu. Şimdi yerini saçma sapan lise temalı diziler aldı. O yüzden pek TV izlenmiyoruz.
Benim evimde TV yok. Ailemin evinde var onlar da gönül dağı falan izliyor genelde cumartesi akşamları gittiğim için onu izlerken yakalıyorum. Gündüz ne izliyorlar bilmiyorum
Normalde benim evde TV izlenmiyor. Çocukların odalarında TV var Ps oynuyorlar, netfilx veya disney+ da dizi film izliyorlar.
Salonda sadece ben veya eşim film izliyoruz haber dinliyoruz.
Ama 20 gündür kimse TV izlemiyor. Geçen film izleyim dedim keyif almadım kapattim.
İzleniliyor. Ben çok nadir oturur izlerim ev halkıyla benim genelde başka meşguliyetlerim oluyor. Dizilerle, programlarla pek aram yok. İzlemek istediğim filmleri vaktim olduğunda da genelde internetten izliyorum.
Eşimle türk dizilerini izlemeyiz.
Yabancı dizi ve film çok izliyoruz o yüzden bizim evde televizyon izlenir.
Ama gündüz evde tek olduğumdan genel de açık olmaz.
Cevap
9Cevap
Televizyon dizilerini falan çok izlemiyoruz ama internete bağlanıp film, dizi izlediğimiz oluyor
Ben tv izlemiyorum
Evlenmeden önce aile evinde çok isteniyordu. Genellikle haber izliyorduk. Soğudum da artık TV izlemekten. Evlendikten sonra eşimle genellikle film izleriz.
Bazen izliyoruz, buaralar kanit dizisine taktik onu izliyoruz. Ben yalnizken aski memnu ve avrupa yakasi izliyorum. Bazende netflixten film aciyoruz.
Tv sadece haber izliyoruz, dizileri izlemiyoruz. İnternetten genelde bakıyoruz film veya dizi.
Hayır, uzun zamandır TV izlemiyorum. Televizyonu açtığımda ya Netflix'te ya da Youtube'da takılıyorum..
Bizim evde tv izlenmiyor çünkü tv yok. Radyo dinlemeyi severiz genelde.🌿
İzleniyor da ben pek izlemiyorum. Yeni bir dizi var ona sardım bu ara
Televizyon açılıyor ama izlenmiyor, haberler kaçırılmaz ama👌
Hayır, hiç izlenmiyor. Hatta tv bozuldu yaptırmaya ihtiyaç duymadık.
Ben pek izlemiyorum ama bizimkiler annem filan izler 😄
Evet izleniyor annemin dizileri var babamın tv programları var..
Yok biz mum ışığında Hacivat Karagöz oynatiyoruz
Ben izlemem ama izleniyor
Hayır izlenmiyor
Akşamları açık olur ama izleyen olmaz pek
Evet yemek programları izliyorz
annem daha cok izler gelin programlar vs
evet izleniyor en az izleyen benimdir :)
Evet izleniyor tabi...
Hayir Cennet Mahallesi ve Avrupa Yakasi izlenir
TV de yayınlanan dizileri internette izliyorsunuz
Haberler izleniyor
Yok ya
Evet izleniyor
izlemiyorum
İzleniyor
Evettt cokkk hemde:)
Evet ama benn izlemiyorum
İlla ki
Evet hic kapanmaz😂