Diziler & Filmler Favoriniz hangisi! Yüzüklerin Efendisi mi, Harry Potter mı? вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Yüzüklerin Efendisi Harry Potter Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Favoriniz hangisi! Yüzüklerin Efendisi mi, Harry Potter mı? Cevapla Yüzük Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Yüzüklerin Efendisi 1 1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Ama ikisinin de yeri ayrı
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Yüzüklerin efendisi Çok uzun ve diyalogları fazla Korkutucu yönleri var Harry potter da cok fazla karanlk sahneleri olsa da bence eglenceli 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Her iki filmi de seviyorum ama aksiyon filmlerini daha çok sevdiğim için Yüzüklerin Efendisi diyorum. 1 0 Yorumla
Ilmare Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yüzüklerin Efendisi 10 gömlek 100 gömlek üstündür. 2 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 816 cevap paylaştı. Harry potter ortalama üzeri bir seridir ancak Yüzüklerin Efendisi gibi bir üçlemenin rakibi olacak seviyede değil. O üçleme sinema tarihinin görmüş olduğu en başarılı yapımdır. 1 0 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 449 cevap paylaştı. Her zaman harry potter! Tekrar tekrar izliyorum modumu yerine getiriyor 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 971 cevap paylaştı. Yüzüklerin efendisi. Harry potter hem çok karışık hem çocuksu geldı bana 1 0 Yorumla
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Yüzüklerin efendisi bir tık önde benim için. 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 307 cevap paylaştı. HP 💙 harika çocukken izlerken TV'nin içine düşerdik yüzüklerin efendiside harika 🙃 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Harry Potter izlemedim ama yüzüklerin efendisi diyorum yinede 1 0 Yorumla
bu_hemşire Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çocukken harry potterdi,Ama orta dünya evrenini ve hikayeyi öğrenince kesinlikle yüzüklerin efendisi derim 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabii ki Yüzüklerin Efendisi serisi 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Yüzüklerin efendisi harry e tek atar. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yüzüklerin Efendisi. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yüzüklerin Efendisi
Ama ikisinin de yeri ayrı
Yüzüklerin efendisi
Çok uzun ve diyalogları fazla
Korkutucu yönleri var
Harry potter da cok fazla karanlk sahneleri olsa da bence eglenceli
Her iki filmi de seviyorum ama aksiyon filmlerini daha çok sevdiğim için Yüzüklerin Efendisi diyorum.
Yüzüklerin Efendisi 10 gömlek 100 gömlek üstündür.
Harry potter ortalama üzeri bir seridir ancak Yüzüklerin Efendisi gibi bir üçlemenin rakibi olacak seviyede değil. O üçleme sinema tarihinin görmüş olduğu en başarılı yapımdır.
Her zaman harry potter! Tekrar tekrar izliyorum modumu yerine getiriyor
Yüzüklerin efendisi.
Harry potter hem çok karışık hem çocuksu geldı bana
Yüzüklerin efendisi bir tık önde benim için.
HP 💙 harika çocukken izlerken TV'nin içine düşerdik yüzüklerin efendiside harika 🙃
Harry Potter izlemedim ama yüzüklerin efendisi diyorum yinede
Kanka ben Harry diyorum
Çocukken harry potterdi,
Ama orta dünya evrenini ve hikayeyi öğrenince kesinlikle yüzüklerin efendisi derim
Yüzüklerin efendisi.
Tabii ki Yüzüklerin Efendisi serisi
Yüzüklerin efendisi harry e tek atar.
Ikisinide izlemedim
Yüzüklerin efendisi..
Yüzüklerin Efendisi.
Hepsi anlamsız...
Harry Potter
yüzüklerin efendisi
Lotr elbette
Frodoooo
İkisinide izlemedim