Diziler & Filmler Anime sevenler Hunter X Hunter izlediniz mi? Tamam007 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ... Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl ... Anime sevenler Hunter X Hunter izlediniz mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Evet izledim 0 0 Yorumla
Rukama Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İzledim tavsiye etmem 0 6 Yorumla Rukama +1 yıl İzledin mi ne yaptın Yorumla Tamam007 +1 yıl İzledim Yorumla Rukama +1 yıl Nasıldı sence bitirdin mi hepsini Yorumla Tamam007 +1 yıl Evet sonu daha devamı var gibi bitti 🤔 macera sanki yeni başlıyor derler ya aynı öyle Yorumla Rukama +1 yıl Dedim sana izleme diye. Bi beklenti içine sokuyor beklentiyi karşılamıyor bile. Güzel tavsiyelerim olur başka Yorumla Tamam007 +1 yıl Başka? Yorumla
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl izliyorum 0 3 Yorumla Tamam007 +1 yıl Ben geçen bitirdim 🤔 sonunu daha farklı beklerdim ama güzel bitti sanki daha devamı var gibi Yorumla benkendall +1 yıl aslında eskisi böyle değildi güncellenmis hali bu Yorumla benkendall +1 yıl mangada olabilir de dizi final verdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet izledim
İzledim tavsiye etmem
İzledin mi ne yaptın
İzledim
Nasıldı sence bitirdin mi hepsini
Evet sonu daha devamı var gibi bitti 🤔 macera sanki yeni başlıyor derler ya aynı öyle
Dedim sana izleme diye. Bi beklenti içine sokuyor beklentiyi karşılamıyor bile. Güzel tavsiyelerim olur başka
Başka?
evet severim claymore deneyebilirsin.
izliyorum
Ben geçen bitirdim 🤔 sonunu daha farklı beklerdim ama güzel bitti sanki daha devamı var gibi
aslında eskisi böyle değildi güncellenmis hali bu
mangada olabilir de dizi final verdi
Hayır