Rtük'ten onay almış, o artık bizimle, HBO MAX TÜRKİYE'DE, Netflix, blu TV, Amazon prime gibi kanalların hem gelen zamlardan sonra hem Hbo max'in ülke topraklarına girişinden sonra pilleri bitti mi fişleri çekilir mi?

Rtük'ten onay almış, o artık bizimle, HBO MAX TÜRKİYE'DE, Netflix, blu TV, Amazon prime gibi kanalların hem gelen zamlardan sonra hem Hbo max'in ülke topraklarına girişinden sonra pilleri bitti mi fişleri çekilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
En sevdiğim platformlardan biri
Ben hiçbir dijital platformdaki içerikleri izlemiyorum ki tarihi diziler haricinde televizyonda yayınlanan dizileri bile sevmiyorum
Hbo mu 😱😱😱 kesinlikle netflix i bile kapatabilirim sırf onu almak için
Zannetmiyorum Netflix insanların beyninde yer edinmiş artık
Gelse de farketmez Disney plus Türkiye de yer edinmeye başlasın diğerlerinin işi zor belki Amazon güç yüzükleri dizisinden tutulamabilir Netflix zaten şu an geride kaldı
Tercih etmiyorum zaten. Çok da farketmez benim için
Eskiden ne guzel herseyi Netflix de buluyorduk simdi her basini alan. Patform oluyor neyse kaçak izlemeye devam.
Hbo nun sınırlı yapımı var her şey olsa içinde neyse diyecem disney netflix birçok yapım bulunduruyor bünyesinde tek fişi çekilmesi gereken exxen
İçeriğine bağlı.
Çok şükür beklediğim haber geldi
Yaşadın ip tv 😂😂
İçeriğe göre değişir.
Şimdiden hayırlı olsun
Bu nedir?
Dijital dizi film kanalı
İşiniz gücünüz dizi film 🙄
Fenomenim ben heralde 😄
Sıradan üye seni 😄
Bi kere ağzımı tutsaydım bende fenomendim. Köle olmak istemediğim için tutmadım. Sen üzül köle 😆
😄Demek seni siteye köle bile yapmıyorlar ne acı ne kadar yazık. Fkfkg
Sitenin efendisiyim 😅
😄Küçük insanların büyüt avuntuları. 🤪
Bana laf yetiştirmeyi bırakta sitenim sponsorlarının reklamına yönelik soru sor köle 😂
😄Gıcık.
Sende kölesin 😂
Florayım ben 😄
İlla florayı söyleyeceğiz yani.
Köle flora 😜
Sıradan üye
Hiç te sıradan değilim 😀 Çatla patla
Kıskanç 😄
Hiç huyum değildir 😀 Bedavaya siteye çalışıyorsun. Gel şu bulaşıkları yıka desem yooo dersin 😀
Yaa. 😄
Gidiyorum ben fkfkg.
Git git gerçekleri duydun ya. Hemen kaçarsın