Diziler & Filmler Hangi filmde hangi rolü canlandırmak isterdiniz? NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Düşünün ki o rol gerçek sahibine gelmeden önce size geliyor Güncellemeler+1 yıl Var mı Hangi filmde hangi rolü canlandırmak isterdiniz? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Joker filmi 1 1 Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Fazla iddaalı
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Candy filminde Heath Ledger yerine ben olmalıydım :/ 1 1 Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Hmmm Yorumla
KameSennin Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Jony sins filmleri tercih seçeneklerimize dahil mi 👀 1 2 Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Senin için olsun ne diyeyim 😂 Pp de uyumlu Yorumla KameSennin +1 yıl 😎😎😈😈 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl game of thrones de khalesi olmak isterim 1 3 Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Yalnız çok +18 sahneleri vardı, gene oynar mıydın Yorumla merakettimmişte +1 yıl hayır tabii ki savaş ve ejderhalı sahnelerine hastayım misal şu sahnesinde oynamak isterdimhttps://m.youtube.com/watch?v=pxmKOt7CEPk Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Güzel. Cerceiye saldırma sahnesi iyiydi Yorumla
siyahlarblack Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Forrest gump 1 9 Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Forrest ı mı oynamak isterdin 😅 Yorumla siyahlarblack +1 yıl evet :) Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Erkek karakteri canlandırmak? Yorumla siyahlarblack +1 yıl Onun kadın versiyonu işte 😁 her şey bitti bu mu kaldı şimdi 😂 Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Eğer kadın olursa bütün senaryo değişikliğe uğrar ya, sen Jenny i oyna 😂😂 Yorumla siyahlarblack +1 yıl yok ya Forrest'tan daha aptal o Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Ya tamam sen Forrest ı oyna ayarlarız, senaryoyu komple değiştiririm ben 😂😂 Yorumla siyahlarblack +1 yıl hahahah Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Jenny de olur Jerry 😂 anlaştık Yorumla
yuru_bre_ehli_deve Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Terminatör :D 1 3 Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl 6 serisi komple mi 😅 Yorumla yuru_bre_ehli_deve +1 yıl 2 iyidir Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl 2 en iyisi zaten Yorumla
пσтнıпɢʟσƨε Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Bruce Wayne 1 1 Yorumla NickBırakmadınız +1 yıl Güzell Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Joker filmi
Fazla iddaalı
Candy filminde Heath Ledger yerine ben olmalıydım :/
Hmmm
Jony sins filmleri tercih seçeneklerimize dahil mi 👀
Senin için olsun ne diyeyim 😂 Pp de uyumlu
😎😎😈😈
game of thrones de khalesi olmak isterim
Yalnız çok +18 sahneleri vardı, gene oynar mıydın
hayır tabii ki savaş ve ejderhalı sahnelerine hastayım misal şu sahnesinde oynamak isterdim
https://m.youtube.com/watch?v=pxmKOt7CEPk
Güzel. Cerceiye saldırma sahnesi iyiydi
Forrest gump
Forrest ı mı oynamak isterdin 😅
evet :)
Erkek karakteri canlandırmak?
Onun kadın versiyonu işte 😁 her şey bitti bu mu kaldı şimdi 😂
Eğer kadın olursa bütün senaryo değişikliğe uğrar ya, sen Jenny i oyna 😂😂
yok ya Forrest'tan daha aptal o
Ya tamam sen Forrest ı oyna ayarlarız, senaryoyu komple değiştiririm ben 😂😂
hahahah
Jenny de olur Jerry 😂 anlaştık