Peacock'un Dr Death dizisinin 2. sezonunda rol alması için teklif alan Biran Damla Yılmaz Yasak Elma dizisi için bu teklifi reddetti. şaşırdım valla

Peacock'un Dr Death dizisinin 2. sezonunda rol alması için teklif alan Biran Damla Yılmaz Yasak Elma dizisi için bu teklifi reddetti. şaşırdım valla
Tanımıyorum ünlüleri pek. Bu kim bilmiyorum bile ilk defa adını burada duydum. Tv izleyen biri değilim ve ünlü dünyası benim ilgi alanıma girmiyor. Bana faydası olmayan hiç bir şeyi takip etmiyorum
Cevap
14Cevap
Reddetmem
rolü beğenmemiştir de ondan gitmemiştir umarım kendisini tanımam etmem ama büyük aptallık yoksa
bir bu bir de çağla şikelin victoria secret ı reddetmesi
millet ayağına gelen şansı itiyor resmen
Hollywood a oynamak biraz sıkar burada türkiyede saçma sapan dizilerde para kazanmak varken kolaydan zoru kim seçer
Gavur dizisinde geçici figüranlığı, Türkiye'de uzun soluklu diziye tercih etmek de senin zeka seviyende birine yakışırdı yavrum
Kabul ederdim de. Damla Yılmaz'ın da vardır bir bildiği kesinlikle. Belki uzun soluklu olacağını düşünmedi rolünde.
Hollywood filmlerin de oynasa daha çok kazançlı çıkardı.
Hata yaptı.
Bence
Teklif pek cazip değildi belki de şartlar falan da. onemli sonuçta. Yararına olacaksa kabu lederdim
Para konuşmuştur.. Her Hollywooda giden oscar almıyor sonuç olarak.. Keyifli günler..
İllaki farklı sebepleri vardır yoksa yasak elma asla değmez böyle birşeye
Dil bilmiyordur diye düşündüm ama teklif geldiyse biliyordur heralde
Yabancı dilden olabilir ama gerçekten yasak elma daha güzel kapıları açıcak bence
Belli ki uzun vadeli ve çok görünür bir rol değil, aksiyse reddetmesi mantıksız olur.
sana teklif gelmiş adın dünyaya duyurmak varken burada kalıp entrika dizisinde mi oynadın demezler mi insana zeka işte:P
Yasak elmayıda dünyada izleyen birsürü kesim var
@K-POPFANISEVDA izleseler ne olacak bir yabancı yapım kadar değil ya:P
Muhtemelen kucuk bir roldü ve dil bilmesi de gerekiyor. O yuzden sıkıntı olacagini düşünmüş olabilir eger dili yoksa.
Bu kızı yabancı bir dozıde yabancı bir aktor ile skısırken izlemeyı cok şsterdşm
kadindaki sanss bak oyunculugu cok mi iyi diycemdd millet güzellike bakiyor böyle teklif rededilmez ya
Yasak elma Red edilecek bir proje değil bence baya popüler bir dizi
Bence bu sözleşme meselesiyle alakalı olabilir yoksa kolay kolay reddedeceğini düşünmüyorum
Ama şimdi yasak elma yalan dolan ihanet ne ararsan var bırakılmaz ki
Böyle tiplere nasıl teklif geliyor aklim almıyor
Belki kendine güvenememiştir
At yalanı şey edim neyse, etmem
İngilizcesi yeterli değildir belki.
Anlaşmasından dolayıdır büyük ihtimal.
burada daha iyi kazanıyordur belki
Demekki burada daha çok kazanacak
kendi ülkesine hizmet ediyor kadın :)
Yasak Elma》Hollywood
İşte gerçek türk oyuncu kslqğskwjfpwlf
Allah kendisine akıl fikir versin.
Devam eden işimş yarım bırakmazdım ya
Uzun süreli bir rolü yoktur belki, bilemiyorum...
Gereksiz bir hamle
Ben olsam bende red ederim yasak elma best kdjdj
Elma için holivuut mu reddetmiş dedin sen
hollywood'un bundan haberi var mı
Aynen kesin öyledir damlaciiiiim
kendisi mi demis bunu...
umarım kariyeri için olumlu ilerler
Bende redderdim sonuçta Hollywood un haberi yok
Kendi tercihi
Dil bilmiyordur belki rolünü sevmemiştir
Kendi tercihi
etmezdim