Diziler & Filmler Hogwarst Binanız Ne? SlytherinKraliçesi Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gryffindor Slytherin Rawenclaw Hufflepuff Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hogwarst Binanız Ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Testte çikan %58 gryffindor %54 Ravenclaw%50 Hufflepuff %25 Slytherin 1 0 Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Slytherin biz yılanız kardeşim 1 8 Yorumla SlytherinKraliçesi +1 yıl Bendensin🐍💚 Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Hayır hepiniz benim parçamsınız büyük yılanın Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl 😎😎😎😎 Yorumla SlytherinKraliçesi +1 yıl Hayır, ben direkt Voldemortum. Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Önünde eğiliyorum burunsuz abim Yorumla SlytherinKraliçesi +1 yıl 😘🐍💚 Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Ana ismini fake etmemişim Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl Fark Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Öf kaç yaşına gelmiş hogwarts diyo ergen harry potterı en son 8 yaşımda izlemiştim 0 2 Yorumla SlytherinKraliçesi +1 yıl Peki. Senin görüşüne saygı duyuyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saygı duyuyosan bende saygı duyuyorum o zaman kusura bakma Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bir oyun arkadaşlar. Kızlar oynuyor genelde. Ben grifinder i tek geçerim. 0 0 Yorumla
severimsormayi Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl anlamdim. ben birsey yok 0 3 Yorumla SlytherinKraliçesi +1 yıl Hadi ama! Harry Potter izlemediğini söyleme. Yorumla severimsormayi +1 yıl izledim galiba 😂 Yorumla SlytherinKraliçesi +1 yıl Bence bir bina testi yap. Ne dersin? Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Slytherin tabiki 1 6 Yorumla SlytherinKraliçesi +1 yıl Bendensin 🐍💚 Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Sen bendensin 😂😂 Yorumla SlytherinKraliçesi +1 yıl Hahah. Hayır sen bendensin. Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Hayor ben kimseden olmam 😂 Yorumla SlytherinKraliçesi +1 yıl Yav he he Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl O voldemord gelecekkkk Yorumla
dgsfs Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl yokk 1 5 Yorumla SlytherinKraliçesi +1 yıl Bence bir test yap🐍💚 Yorumla dgsfs +1 yıl kırmızı takım Yorumla SlytherinKraliçesi +1 yıl Testini nereden yaptığını öğrenebilir miyim? Yorumla dgsfs +1 yıl idrlabs. com Yorumla SlytherinKraliçesi +1 yıl Hmm demek Gryffindor. Rakip binalardayız dostum. Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl O ne lan 0 5 Yorumla SlytherinKraliçesi +1 yıl Hadi ama! Harry Potter izlemedim deme. Yorumla Oluştur +1 yıl İzlemedim fakat Hogwartsı biliyorum. O ne diye sorarken Hogwarts binası ne demek diye sordum Yorumla SlytherinKraliçesi +1 yıl Hogwarts 4 büyücü tarafından kurulmuş bir büyü okulu. ört okul binası da onların soyadlarını taşır: Godric Gryffindor, Helga Hufflepuff, Rowena Ravenclaw ve Salazar Slytherin. Yorumla Oluştur +1 yıl Haaaa, enteresan Yorumla SlytherinKraliçesi +1 yıl Bir bina testi yapmaya ne dersin? Umarım Slytherin çıkarsın🐍💚 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Testte çikan %58 gryffindor
%54 Ravenclaw
%50 Hufflepuff
%25 Slytherin
Slytherin biz yılanız kardeşim
Bendensin🐍💚
Hayır hepiniz benim parçamsınız büyük yılanın
😎😎😎😎
Hayır, ben direkt Voldemortum.
Önünde eğiliyorum burunsuz abim
😘🐍💚
Ana ismini fake etmemişim
Fark
Öf kaç yaşına gelmiş hogwarts diyo ergen harry potterı en son 8 yaşımda izlemiştim
Peki. Senin görüşüne saygı duyuyorum.
Saygı duyuyosan bende saygı duyuyorum o zaman kusura bakma
Bir oyun arkadaşlar. Kızlar oynuyor genelde. Ben grifinder i tek geçerim.
anlamdim. ben birsey yok
Hadi ama! Harry Potter izlemediğini söyleme.
izledim galiba 😂
Bence bir bina testi yap. Ne dersin?
Slytherin tabiki
Bendensin 🐍💚
Sen bendensin 😂😂
Hahah. Hayır sen bendensin.
Hayor ben kimseden olmam 😂
Yav he he
O voldemord gelecekkkk
Hangisi neydi unuttum
yokk
Bence bir test yap🐍💚
kırmızı takım
Testini nereden yaptığını öğrenebilir miyim?
idrlabs. com
Hmm demek Gryffindor. Rakip binalardayız dostum.
O ne lan
Hadi ama! Harry Potter izlemedim deme.
İzlemedim fakat Hogwartsı biliyorum. O ne diye sorarken Hogwarts binası ne demek diye sordum
Hogwarts 4 büyücü tarafından kurulmuş bir büyü okulu. ört okul binası da onların soyadlarını taşır: Godric Gryffindor, Helga Hufflepuff, Rowena Ravenclaw ve Salazar Slytherin.
Haaaa, enteresan
Bir bina testi yapmaya ne dersin? Umarım Slytherin çıkarsın🐍💚
Hufflepuff
Bu ne kardeş
Bu ne