Son dönemlerde çekilen Türk dizilerini nasıl buluyorsunuz?

Merhaba,

Ben kendi fikrimi söylüyorum sadece açıkçası bana çok saçma sapan diziler geliyor, hepsi birbirinin benzeri bir tanesinde adam öldürme silah bıçak öbüründe aldatma kandırma oynaşma, yani başka hiçbir şey yok açıkçası siyonistler çok güzel bir şekilde senaryo hazırlıyor bir Türk toplumunun ahlakını bozmak için elinden geleni yapıyor boş zaman kaybı olarak görüyorum.

En azından kuruluş Osman Alparslan Büyük Selçuklu gibi tarihi diziler oynuyor da en azından bazı kişiler bir merak edip tarihini araştırır ama onun haricinde bakıyorsunuz efendime söyleyeyim yasak elma, FOX TV'de iyilik diye bir dizi, sonra bunun gibi saçma sapan şeyler, Bir de Show TV'de gelsin hayat bildiği gibi dizi yapmışlar adam polis koruması altında ama koruma polisi olarak aynı evde bir kadınla beraber yaşıyor.

Farkında değiliz ama bize birçok şey normal göstermeye ve normalleştirmeyi başardılar ondan sonra da ülkede niye huzur ve evlilik yok diyorlar tabii ki olmaz...

Hep televizyon dizileri aynı şeyler başı aynı son aynı şiddet diyorlar kadına şiddet diyorlar sonra bir bakıyorsunuz ee dizilerin içeri şiddet dolu aldatma diyorlar Bir bakıyorsunuz kiminin eli kimin cebinde zaten Bir toplumun ahlakını bozmak istiyorlarsa televizyon dizileri yeter rahatlar bile, Ama işte ne yazık ki akşam olunca İnsanlar buna ben de dahil aile içinde izledikleri zaman sen de izliyorsun.

#GeceMuhafızı

22 Eylül 2022 Perşembe Saat 10.10

Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde

Çok teşekkür ederim @KürkMantoluHayri ve @elifkaymaazz