Diziler & Filmler Paradise PD İzlediniz mi? Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yetişkinlere yönelik çizgi dizi Paradise PD izlediniz mi? 😄 Paradise PD İzlediniz mi? Cevapla Dizi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29b cevap paylaştı. izlemedim 0 0 Yorumla
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Fırıldak ailesi gibi bişey mi bu jsjshshsj 0 3 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Çok daha üst seviye 😂 Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Gif bunu belli ediyo jshshsheh Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Aynen. Adam yürüyemiyor 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu ne ya😒 0 16 Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Mizah 😏😏😏 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Yetişkinlere yönelik. Sana göre değil 😂 Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Kapak sesi buraya kadar geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeklerin aklı hep bir yerlerde olduğu için mizah anlayışları da ancak bu kadar oluyor Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Yetişkinlere yönelik deyince neden bel altı anladın? Aşırı şiddet içeriği de var dizide. Kimin aklı bir yerde acaba şimdi? Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Bizi bu hale getiren utansın ne diyelim😏😏😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gif seçimin yanlış yetişkin erkek. Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Ortada açık bir şey yok. Adam yolunda yürüyor. Yürümeye çalışıyor daha doğrusu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun değil sen zaten gerçeği biliyorsun da sanırım böyle bir giften bu dizinin şiddet içerebileceğini anlamamak benim hatam, bye. Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Diziyi genel olarak söyledim. Neden bir gif ile yorumluyorsun? Aç fragmanını izle. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Detay soruya açıklık getirmek için gidip de fragmanı ayrıca izlememek için var ve senin bu dizide en çok ilgini çeken durum buymuş ki detayda paylaşmışsım bende onun üzerinden fikrimi belirttim, katılmaman önemli değil bu kadar ciddiye alma. Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Ciddiye almıyorum zaten. Sadece konuyu farklı yerlere çekmene tepki gösteriyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim çektiğim yer nere? Her neyse uzatmaya gerek yok. Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Uzatan sensin. Sonra uzatmaya gerek yok diyorsun. Cidden açıklama yapmaya çalışmıyorum artık. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsabet olur. Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Bence de. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
izlemedim
Fırıldak ailesi gibi bişey mi bu jsjshshsj
Çok daha üst seviye 😂
Gif bunu belli ediyo jshshsheh
Aynen. Adam yürüyemiyor 😂
Ayyy bu. Neee izlememiştim hemen izlicem
Bu ne ya😒
Mizah 😏😏😏
Yetişkinlere yönelik. Sana göre değil 😂
Kapak sesi buraya kadar geldi
Erkeklerin aklı hep bir yerlerde olduğu için mizah anlayışları da ancak bu kadar oluyor
Yetişkinlere yönelik deyince neden bel altı anladın? Aşırı şiddet içeriği de var dizide. Kimin aklı bir yerde acaba şimdi?
Bizi bu hale getiren utansın ne diyelim😏😏😏
Gif seçimin yanlış yetişkin erkek.
Ortada açık bir şey yok. Adam yolunda yürüyor. Yürümeye çalışıyor daha doğrusu
Sorun değil sen zaten gerçeği biliyorsun da sanırım böyle bir giften bu dizinin şiddet içerebileceğini anlamamak benim hatam, bye.
Diziyi genel olarak söyledim. Neden bir gif ile yorumluyorsun? Aç fragmanını izle.
Detay soruya açıklık getirmek için gidip de fragmanı ayrıca izlememek için var ve senin bu dizide en çok ilgini çeken durum buymuş ki detayda paylaşmışsım bende onun üzerinden fikrimi belirttim, katılmaman önemli değil bu kadar ciddiye alma.
Ciddiye almıyorum zaten. Sadece konuyu farklı yerlere çekmene tepki gösteriyorum.
Benim çektiğim yer nere? Her neyse uzatmaya gerek yok.
Uzatan sensin. Sonra uzatmaya gerek yok diyorsun. Cidden açıklama yapmaya çalışmıyorum artık.
İsabet olur.
Bence de.