Diziler & Filmler Hangi yıllara ait korku filmlerini daha çok beğeniyorsunuz? aynadakiajan Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar?Korku filmlerinin kült olanları hangi yıl çekilirse çekilsin efsanedir de yine de bana göre 1930- 40 lar yapımları en iyidir.Hangi yıllara ait korku filmlerini daha çok beğeniyorsunuz? Dırım dırım dırım dıss 🤪 Hangi yıllara ait korku filmlerini daha çok beğeniyorsunuz? Cevapla Film Soruları En İyi Soruları Korku Filmi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Genelde 2000-2015 arası olan filmleri 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tam yıl veremem ama aynen eskiler daha güzeldi 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl 👍👍 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 444 cevap paylaştı. Çok eski olanları sevmiyorum ben 1 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Günümüzde hala çekilen eskiden ortaya çıkmış kültleri peki. Yorumla Şiirselbiri +1 yıl Onlar güzel Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Korku filmleri bana saçma geliyor 0 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Bazıları zaten korkutmak için yapılmıyor ama izleyenler korkmadıkları için "bu nasıl korku filmi ya resmen saçmalık", diyorlar. Türü öyledir ama ince bir çizgisi vardır anlayan insan sayısı azdır. Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı. 2000 yılları 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genelde 2000-2015 arası olan filmleri
Tam yıl veremem ama aynen eskiler daha güzeldi
👍👍
Çok eski olanları sevmiyorum ben
Günümüzde hala çekilen eskiden ortaya çıkmış kültleri peki.
Onlar güzel
Doksanlar Amerikan, 2 binler Türk.
Korku filmleri bana saçma geliyor
Bazıları zaten korkutmak için yapılmıyor ama izleyenler korkmadıkları için "bu nasıl korku filmi ya resmen saçmalık", diyorlar. Türü öyledir ama ince bir çizgisi vardır anlayan insan sayısı azdır.
2000 yılları