Diziler & Filmler Arkadaşlar, şöyle çok tutulan güzel bir dizi önerin lütfen. Valla boşluktayım doğru düzgün dizi bulamıyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Film değil dizi lütfen Güncellemeler+1 yıl Yabancı dizi. Bilim kurgu, komedi, dram Arkadaşlar, şöyle çok tutulan güzel bir dizi önerin lütfen. Valla boşluktayım doğru düzgün dizi bulamıyorum? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. The witcher dizisi, veya güç yüzükleri dizisi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl The witcher izledim. Güç yüzükleri de haftada 1 bölüm. Ama beni çok sıktı ya. Çok beğenemedim
Heston Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Chernobyl e bak bayağı iyiymiş. Uzun da değil 5 bölüm galiba 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İzledim. Güzeldi Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hangi tür? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilim kurgu, komedi, dram Yorumla FeelsBadMan0 +1 yıl Bilim Kurgu olarak Stranger Things, American Gods, Westworld, Dark. Drama olarak Succession, Better Call Saul, Breaking Bad, Euphoria. Komedi Ted Lasso, HIMYM. Yorumla Soran +1 yıl Stranger Things hepsini izledim (ama çok sarmamıştı), westworld, dark breaking bad, hımym izledim. Diğerlerine bakayım. Teşekkür ederim. Yorumla
lovestoryyy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yani benim favorim camdaki kız 😁 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yabancı dizi istiyorum ben 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
The witcher dizisi, veya güç yüzükleri dizisi
The witcher izledim. Güç yüzükleri de haftada 1 bölüm. Ama beni çok sıktı ya. Çok beğenemedim
Chernobyl e bak bayağı iyiymiş. Uzun da değil 5 bölüm galiba
İzledim. Güzeldi
Hangi tür?
Bilim kurgu, komedi, dram
Bilim Kurgu olarak Stranger Things, American Gods, Westworld, Dark. Drama olarak Succession, Better Call Saul, Breaking Bad, Euphoria. Komedi Ted Lasso, HIMYM.
Stranger Things hepsini izledim (ama çok sarmamıştı), westworld, dark breaking bad, hımym izledim. Diğerlerine bakayım. Teşekkür ederim.
Yani benim favorim camdaki kız 😁
Yabancı dizi istiyorum ben 😂
Better call saul
Succession