Selamlar Bu Sorumda Biraz Geçmişe 2000 Yılların Başlarına Gidelim 😊 2000 Yılında Yayın Hayatına Başlayan TRT 1 Kanalında Ve 2003 Yılına Kadar Devam Eden Komedi Dizisi Olan Yedi (7) Numara Dizisini Bilenleriniz Var Mı? İzlediniz mi? Nasıl Diziydi Sizce Sizlere Göre (şu an TRT 1 de Yayında Biraz baktım da Gerçekten 2000 lerin Başı 1990 lar dizileri Çok Kaliteli Anlamlı Bunu Çok daha iyi anlıyorum Ah ah nerde o güzel Yıllar Şimdiler Çoğu Vasat Ruhsuz)
Yedi (7) Numara Dizisini Bilenleriniz Var Mı? İzlediniz? Nasıl Diziydi Sizce Sizlere Göre🎥📡📺?
Aynen Evet Az önce Baktım da Saat çok geç olduğundan izleyemedim maalesef Birazdan yatacam Ama internette muhakkak izlerim listeme ekledim 😊 Gerçekten Türünü Kadrosu Çok sıcak başarılı sonuna kadar simdikler bi halt değil baktığında çoğu ruhsuz cinsellik aldatma intikam dan ibaret ama bu dizi öyle mi doğal Komedi türünde ne güzel yillardi be 2000 ler 90 lar
Helal Çok doğru Söyledin 👏🏻 Şimdiler afedersin bi B*k tan farkı yok Bizim Toplum da Mal Olarak beğenir Destekler Aşk dizisi Yapılıyor sözde aşk ama konusu aldatma cinsellik Bu nasıl rezalet iğrençlik Zaten hiçbir dizi izlemiy şu an ki ünlüler de umrumda değil Aras bulut İynemli dışında aras yeniler içerisinde başarılı 😊 Diziler 2000 ler den sonra bozdi asil Güzellik 1990 lar da başladı
Evet 2000 lerin başları 1990 lar muhteşem yapımlar di türk dizi kalitesi o zaman vardı işte 😊 şimdiki diziler ahlaksızlık yuvası olmuş durumda kim kime belli değil aldatan aşkı cinselliğe çeviren rezil pislik herifler birde bunları beğenen kafa yapısı günümüz Türk dizileri çok bozuldu izlenmez net