Mimikleri ile aynı anda birçok duyguyu yaşatabilen Jim Carrey filmlerini sever misiniz? En sevdiğiniz Jim Carrey filmleri hangileri?

Mimikleri ile aynı anda birçok duyguyu yaşatabilen Jim Carrey filmlerini sever misiniz? En sevdiğiniz Jim Carrey filmleri hangileri?

Hollywood’un sevilen ismi Jim Carrey. Çılgın karakteri ve binbir surat mimikleriyle hepimizin gönlüne taht kurmuş bir isim. Çoğumuz onu komediyle tanısak da tek başarılı olduğu konu bu değil elbette. Pek çok kategoride Jim Carrey’in oynadığı filmler var. En iyi Jim Carrey filmleri neler mi? Sizin için hazırlanmış bu listeye göz atmayı unutmayın.

Imdb: 6.9
Konu: Stanley Ipkiss (Jim Carrey) iyi kalpli bir banka çalışanıdır ama hiçbir saygınlığı yoktur. Üzgün olduğu bir gün denize gider ve orada parlayan bir şey görünce heyecanla yanına koşar. Bulduğu şey antika bir maskedir ve onu taktığında güçlü bir yaratığa dönüşür. Ancak yanlışlıkla mafya lideri Dorian Tyrel’in hedefi olur.
Oyuncular: Jim Carrey, Cameron Diaz, Peter Riegert

Imdb: 6.8
Konu:Carl Allen (Jim Carrey) her şeye hayır diyen ve bu alışkanlığını bırakmak ister ve bir programa katılarak 1 sene boyunca her şeye evet demek zorunda kalır. Başta hayatını olumlu etkilediği için bu durumu sevse de bu karar bir süre sonra başını belaya sokar çünkü kötü şeylere de evet demek zorundadır.
Oyuncular: Jim Carrey, Zooey Deschanel, Bradley Cooper

Imdb: 8.3
Konu: Jim Carrey’in canlandırdığı Joel Barish, 2 yıllık sevgilisinden tuhaf bir haber alır. Clementine bir teknolojik deneye katılır ve Joel ile olan tüm anılarını hafızasından sildirir. Sevgilisiyle buluştuğunda kendisini tanımayan Joel çok sinirlenir ve aynısını kendisi de yaptırmak ister.
Joel hafızası silinirken kötü anılar sırasında memnun olsa da sıra iyi anılara geldiğinde çoktan pişman olmuştur.
Oyuncular: Jim Carrey, Kate Winslet

Imdb: 8.2
Konu: Ütopik bir adada herkes mutlu mesut yaşamaktadır. Rüya gibi hayatlara sahip olan bu adanın halkının hiçbir sorunu yoktur ve Truman (Jim Carrey) da bu adanın halkından biridir. Ancak bir gün yolda karşısında ölmüş babasını görür ve babası bir anda ortadan kaybolur. Gördüğü kişinin o olduğuna emindir ve yaşadığı hayatın gerçekliğini sorgular. Sinema tarihinin en yaratıcı sistem eleştirilerinden birine sahip bu yapımı kaçırmamalısınız.
Oyuncular: Jim Carrey, Ed Harris, Laura Linney

Imdb: 6.4
Konu: Walter Sparrow (Jim Carrey), kendi doğum gününde eşi Agatha’yı almaya gecikir ve o sırada Agatha kitapçıda 23 isimli kan kırmızı kapaklı bir roman görür. Nümeroloji ile alakalı gizemli bir cinayeti anlatan bu kitabın öyküsü Walter’ı içine çeker. Artık 23 ile alakalı karşılaştığı her olaya tüm dikkatini verir ve kitabı yazan kişiyi bulmaya çalışır. Bu sırada bir otelin 23 nolu odasında kalır ve bu oda kitaptaki olayların yaşandığı yerdir. Bu tesadüfün üzerine Walter bu kitabın sadece bir kitap olmadığını anlar. Ailesi onu korumak için yardım etmek istese de Walter çoktan tehlikeli gerçeğe yaklaşmaktadır.
Oyuncular: Jim Carrey, Virginia Madsen, Logan Lerman

17 Ocak 1962 doğumlu Kanada’lı sinema oyuncusu ve komedyen. Maske, Truman Şov, Sil Baştan, Yes Man gibi hepimizin hafızasına kazınan filmler Jim Carrey filmlerinin sadece birkaçı. The Office dizisi de bilinen ve sevilen projelerinden biri. Altın Küre ödüllü aktör 1970’lerde televizyonda aldığı ufak rollerle sektöre atıldı. İlk defa In Living Color şovuyla tanındı. 2 evlilik yaptı ve 1 de kızı var.
Cevap
11Cevap
Trumun show filmi en iyisi
Truman Show çok iyi bir film. Bir de Bay Evet'i izlerken gülmüştüm baya
Filmleri Aklımda Değil Ama Adamın Tipi Güldürmeye yetiyor 😅 Komedi konusunda yetenekli
Bay Evet filmini izledim bi tek
tabi ki de truman show a hayranım
İsmini çok duydum da filmlerinden izlemedim
Truman show
Maske
Yes man
Eternal Sunshine of Spotless mind
truman show, maske
Maske
Bay evet
The Truman Show hayatımın filmi olabilir..
Dumb and dumber to
1994 yapımı da güzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?