İçeriğinde bolca dram olan bildiğiniz güzel bir film, dizi veya kitap var mı?
Önerileri bekliyor olacağım.

İçeriğinde bolca dram olan bildiğiniz güzel bir film, dizi veya kitap var mı?
Önerileri bekliyor olacağım.

Dram olarak filmler şunlardır
Öldürme zamanı
Senden bana kalan
Odd Thomas
Zaman yolcusunun karısı
Robot adam.
Gün olur asra bedel - cengiz aytmatov
yaşamı tüm yönleriyle anlatan harika bir kitaptır. dostluk, vefa, beraberlik, gelenek, bağlılık, ihanet. ne isterseniz vardır bu kitapta. bir nefeste bitirmek işten değildir. yüreğine dokunur insanın, hemen bitirmek istersin ama okumaya da kıyamazsın ya öyle işte...
gurur ve önyargı...
bu hususta zülfü livaneli’nin “serenad” romanını okumayanlara öneriyorum.
hem türkiye’nin yakın tarihi hakkında son derece doğru ve gerekli bilgiler aktarmış, hem de güçlü bir aşk ilişkisi ve dramını da sıkı bir şekilde irdelemiş livaneli.
(aylak adam) sustu. konuşmak gereksizdi. bundan sonra kimseye ondan söz etmeyecekti.
biliyordu; anlamazlardı...
insanin duygularını, kimliğini, varlığını sorgulatan, gururunu hice sayan bir aşk romanı. bence gercek aşk.(uğultulu tepeler)
bunlar kitap önerilerimdi canım şimdi gelelim servek izlediğim filmlere şimdi onları seninle paylaşıcam...
(the broken circle breakdown)
bu filmdeki o derin çaresizlik hissi hayatın içindekilerle yüzleştiriyor insanı. hikaye çok yakınımızda olabilecek türden ama düşünmesi ve empati yapması oldukça ağır geliyor. film bunu yüzünüze vurunca içinize dönüyorsunuz birdenbire.
(manchester by the sea)
bu filmde olan şey de korkunç bir şey. kimse için isteyemeyeceğiniz türde bir şey. casey affleck gerçekten muazzam bir oyunculuk sergilemiş. hikaye öyle bir hikaye ki kanımca rolünü bile yapamaz insan.
( a monster calls)
bu film herkesi etkilemeyebilir ama ben bu filmdeki psikolojiye çok yakın zamanlar geçirdiğim için beni darmadağın etmişti. fantastik film izlemek için açmıştım oysa. günlerce geçmişime hapsetti beni. tekrar izler misin deseler oturur üstüne uzun uzun düşünürüm gerçekten.
Umarım beğenirsin canım 🙂✌️
Ah, sen bitanesin... Çok teşekkür ediyorum. 🌸
Muhteşem öneriler 👍
@AhesteEbru Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim canım benim 🌸
İçimdeki Yangın filmimi öneririm izlemediysen Dramdan ziyade çok sarsıcı olması dikkat çekiyor.
Onun dışında aynı zamanda sevimli, tatli ama dram filmi olsun diyorsan Bajrangi Bhaijaan'ı izleyebilirsin.
Kitap olarak Uçurtma Avcısı'nı zaten söylemiş başkaları. Okurken gözlerim dolmuştu kesinlikle ben de tavsiye ederim. Aynı yazarın "Bin Muhteşem Güneş "kitabı da var. O da iyidir.
Dizi olarak ben daha çok gizem -psikolojik ağırlıklı izlediğim için dram pek aklıma gelmei ama çok eskiden izlediğim kore dizileri var. Savaşçı mesela TRT1 verirdi eskiden çok iyi.
ı can hear your voice bu da güzeldi.
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🌸
Cevap
6Cevap
Titanic, tenet, Inception filmleri
Dram olarak ben uçurtma avcısı kitabını tavsiye ederim. Film olarak sevginin gücü
Tek izlediğim yapım Kore, seveceğini sanmıyorum.
Ne yapacaksın dramı, komedi izle eğlen 😐
Kore dizilerini severim, gönderebilirsin. 😄
Dram en sevdiğim tür ama... 😅
Eski bir yapım ama seversin diye umut ediyorum, herkese de öneririm 😅 Tabi izlemediysen, izlediysen başka şeyler düşünebilirim 🤔
Daisy (Film) I'm Sorry I Love you (Dizi/ Dramın dibi) Bunu izlemeyen dram izledim demesin.
İzlemedim, bir göz atayım bakalım şu dramın dibi diziye. 😄
Hadi bakalım
Kefernahum ve cennetin cocuklarini bence seversiniz.
Teşekkür ediyorum...
Rica ederim.
Dramdan nefret ediyorum. Aksiyon iste benden 🫠
Üvey baba diye eski bir dizi vardı aç izle de dram gör.
Saraydaki mücevher izlemelisin 10 uzerindende 100 💯
The stranger var darmlı aksiyonlu değişik bir dizi tavsiye ederim
Bı muhteşem Güneş -khaled hussoni
İçeriğini okudum tanıtım olarak ciddi dram içeriyor. Teşekkür ediyorum...
Piyanist
Anne With An E
Yeşil yol
acı hayat
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?