Merhaba ben 21 yaşındayim ve animasyon izlemeye yeni başladım ilk izlediğim animasyon over the sky cok güzeldi ama biraz daha yetişkinlere hitap eden bir animasyon izlemek istiyorum var mı öneriniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Anime* animasyon değil bazı sebeplerden dolayı yanlis yazmışım😂😂
Animasyon filmlerin bana göre çocuğa ya da yetişkine hitap eden gibi bir ayrımı yoktur. Buz Devri, Up, Kung Fu Panda, Big Hero 6, Monster Inc, Kayıp Balık Nemo ve benim en sevdiğim Ejderhanı Nasıl Eğitirsin.
Death Note, Full Metal Alchemist Brotherhood, Akame ga Kill, Hunter x Hunter, One Piece, Bleach, Naruto, Dragon Ball, Sword Art Online, Attack on Titan, Elfen Lied, One Punch Man, Black Clover, Demon Slayer, Gintama, Fairy Tail, Seven Deadly Sins, Tokyo Ghoul. Yeterli herhalde? :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
spider verse animasyonu
Animasyon filmlerin bana göre çocuğa ya da yetişkine hitap eden gibi bir ayrımı yoktur. Buz Devri, Up, Kung Fu Panda, Big Hero 6, Monster Inc, Kayıp Balık Nemo ve benim en sevdiğim Ejderhanı Nasıl Eğitirsin.
Death Note, Full Metal Alchemist Brotherhood, Akame ga Kill, Hunter x Hunter, One Piece, Bleach, Naruto, Dragon Ball, Sword Art Online, Attack on Titan, Elfen Lied, One Punch Man, Black Clover, Demon Slayer, Gintama, Fairy Tail, Seven Deadly Sins, Tokyo Ghoul. Yeterli herhalde? :D
Ecchi olarak tek bildiğim High School DxD var.
Mirai Nikki de var, şimdi geldi aklıma.
Çok teşekkür ederim 😊ecci ne 😂😂
Ecchi +18 sahnelerin, açıklığın bulunduğu animelere deniyor.
Anime ızle direk onlar daha yetişkin tarzı
Yanlıs yazmışım zaten anime yazicaktim var mı onerin?
Sword art online, death note, how to pick up girls from dungeon falan var
Teşekkür ederim
çok ses çıkarıyor onlar yaa :D
magara adami dinozor seversen primal var.
Ölüm defteri vardı bir ara
Love, Death & Robots netflixde
Teşekkür ederim en kısa zamanda bakicam :)
Rica ederim
Internetten bak
Tamam He-Man bakiyorum 😂😂😂
Tamam hemen bakıyorum* 😂😂😂
Ne taze animasyon istiyorsun
Seks mi
Erotik de olur konusu güzelse ama p*rno tarzı olmasin
Birlikte film çekebiliriz 😀
Gizli sapik seni
Güzel fikir değil mi 😀