Hani tabiki mesela bir ben öderim bir o veya herkes kendininkini öder ama hic bulustugum biri değil Sinemaya davet etti ödeme kısmı sorulunca herkes tek dedi birden kaldim lsnxelck parami aldim tabi nolur nolmaz ama davet edildiğiniz zaman ödeme yapmaz misinz ya Ben davet etseydim de bir yere ben öderdim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen bu davet eden ödesin olayını çok onaylamıyorum. Sonuçta iki insanın buluşması için daima aralarından birinin davet etmesi gerekiyor ve bu da hep tek tarafın ödemesi anlamına gelir. Ben sadece buluşmak ve bir etkinlik yapmak istiyorum belki. Herkes kendi parasını ödemeli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok boş geliyor böyle şeyler baba biz sevgilimle liseden tanışıyorduk pandemi döneminde sevgili olduk askere gitti falan sonrasında hiç birlikte sinemaya gitme fırsatımız olmadı çok istiyordu kendi davet etti ücreti öderken ikimizinkini ödedi rahatsız oldum ben ödedim askerden yeni geldi diye bu kadar şeye takılmayın cidden hayatta daha büyük sorunlar var
01 Yorumla- +1 yıl
Ödedi değil ödeyecekti olucak baba değil bana bu arada sgsgd
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar değişiyor. Erkekler yapılan iyilikleri kötülükle karşılığını aldığından devir ve adetler değişiyor. Evli çiftler bile hesaplarını ayrı öder olduğunu görüyorum. Bir kadına bir erkeğin bir şey ısmarlamak gibi bir kafaya girmesini anlamsız görüyorum.
00 Yorumla
Ya benim anlamadığım bu gibi şeyleri problem etmeyin. Ödeyin birbirinizin parasını, bir dahaki sefere o öder veya sen ödersin, bunlar çok ayıp konular. Ben bir arkadaşımı davet ettiysem öderim.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen Ödese bende yediğimiz yemeği öderdim de iste.. bozuldum brden davet edilmeme ragmen kendi tek ödiyecek diynceee
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
49Cevap
+1 yılYaptığı çok saçma. Bence hemen oradan uzaklasmaliydin. Böyle tiplerle hicbisi olmaz hem kendin davet et hem de herkes tek de oldu. Benim de vardı bı çocuk buluşmak için baya ısrar ediyordu en son kabul ettim benimkini de ödersen olur dedi. Tabi ben şok sjjs hem o kadar peşimden koşuyor ısrar ediyor kabul edince de benimkini öde oldu. Yol verdim
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılPara mevzusu girince hoşlanmıyorum ya mide bulandırıcı. Ben o demeden kendimi öderdim ama yine de herkes tek demesine gerek yoktu. Çok kaba olmuş ben alınırdım. Onun 3 kuruşuna kaldık sanki ama çok pis lafını ona yedirirdim çünkü kurduğu cümle küçük düşürücü bir cümle.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende bir garip oldum o an
Davet etmişse ödesin bir sinema parasıni senden çok gören insanla bulusman bile hata
60 Yorumla
+1 yılsinemaya davet nasıl oluyor ki? hadi sinemaya gidelim dediyse bu bir önerdir davet değil... sinemaya davet nasıl olur bilemedim açıkçası. yani seni yemee davet ediyorum lafı kafamda oturuyor ancak sinamaya davet ediyorum havada kalıyr sanki
12 Yorumla
Soran+1 yılBenimle gelir misin diye sordu işte davet değil mi Cevabimi da bekledi falan o kadar
- +1 yıl
davet sayılmaz bence... daha doğrusu tartışılır yani ortada kaldım
+1 yılSaçma. Mısır cola samimiyete göre üstüne yemek bile ısmarlanır fakat ben hiç denk gelmedim bu şekilde düşünene. Hala bir içeceğin bile lafını yapan tipler var. Ismarlarsın, incelik olarak görülüyor şaka gibi. 🤦🏻♂️
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 301 cevap paylaştı. Bence bozulman saçma davet etti diye ödemek zorunda değil. Her etkinliğe çağıran kişi, herkesin parasını öder mi hiç? Beklentiye girme bu kadar insanlar için.
20 Yorumla
+1 yılAlman usulü, herkes kendi hesabını ödeyecek. Bunun normali bu. Kimse kimseye hesap ödetemez
Ha madem istemiyodun gitmeyi, gitmeseydin kardeşim? Zorla mı götürdüler seni10 YorumlaSinemaya götüreyim seni demediyse senin ödemen gayet normal veya sana bir sinema borcu yoksa. Birlikte gitmişsiniz sinema biletleri benden vs gibi şeyler söylemedi belliki.
10 Yorumla
+1 yıleve gidince direkt engellerim diyemedin mi sen davet ettin beni gvt herif
10 YorumlaValla hiç fark etmez kim davet ederse etsin ödemezse ödemek gerek böyle şeylere hiç takılmam param yoksada davet eden insana söyelerim benim durumum böyle ona göre diye
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılDavet ettiysem ben öderim.
Vereceğin en fazla 100tl dır. 100tl için cimrilik yapıyorsa birisi hiç gitmesin cinema ya daha iyi olur hem davet de etmesin.
Sonra rezil olurlar.
00 Yorumla
+1 yılİmla hatası, anlatım bozukluğu, düzgün cümle kuramama... Türkçeyi katletmişsin. 😀 Ve hayır davet etti diye kimse kimsenin masrafını üstlenmek zorunda değil.
00 Yorumla
+1 yıladam haklı performansı gormek ıstemız bosuna emekx para harcamak ıstememıs.
ama bu işler once yedirecen ki yiyebilesin.
ergen arizona kertenkelesi imiş şansına .
00 Yorumla
+1 yılBeni bir arkadaşım davet etmişti. Ben ikimizin parasıni birden ödedim, itiraz etse de. Sevmiyorum birinin bana bişey ısmarlamasını veya almasını.
01 Yorumla- +1 yıl
Senden her eve lazm
+1 yılBence de böyle hep görüşmek isteyip davet edip hem de böyle hesap gelince herkes ayrı ödesin diyen erkek çok itici. Ben buluşmuyorum öyle yapan erkeklerle. Direk soğuyorum.
20 Yorumla
+1 yılBunu yapan erkek ise gitsin kendisini atsın, ya da o adamla arkadaşlık ediyorsan sen at kendini aşağı
00 Yorumla
+1 yılDavet ederken kullanılan üslup önemli, benimle sinemaya gelirmisin dedi yoksa sinemaya gidelim mi dedi
01 Yorumla
+1 yılYani biraz kabalık gibi olur. Ama hani illa da öyle. yapılmak zorunda değil yani.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen davet ettiğim kişininkini öderim ödememek saçma,
10 Yorumla
+1 yılSenin yerinde olsam o kisiyle bırak sinemayi bir daha cay bahcesinde cay içmem😀
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖderim eğer ki karşıdaki ödetmezse de ya da sizin yaşadığınız gibi yaşatırsa da aynı o şekil ben de devam ederim her insan bir olmuyor o yüzden herkesi kendiniz gibi görmeyin !
00 Yorumla
+1 yılgenelde üni arkadasliklarinda oluyo bu ben sevmem böyle biseyi
00 Yorumla
+1 yılDelikanlı adam yanındaki kadının elini cebine attirmaz. Uzak dur bu çocuktan derim
011 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda ödeyebilir
- +1 yıl
Mağarandan çık artık
- +1 yıl
Bana göre bir kadının erkek varken hesap ödemesi doğru olmaz. Belki sana göre düşüncem yanlıştır ama saygı duymani da bekliyorum brokehearth :)
- +1 yıl
Görüşüne değil ifade ediş biçimine söyledim. Niye beraber ödeyince delikanlı olunmuyor mu? Uzak dur demişsin herkes anasının karnından zengin doğmuyor.
- +1 yıl
Sen bu düşünceyle batarsın bence her şey pahalı
- +1 yıl
Prestige35 kardeşim kimsenin anasının karnından zengin doğmadığını bende biliyorum ama cebinde para yoksa kızla buluşmanın da bir manası yok.
- +1 yıl
Brokehearth yemeyle para bitmez derler. Hayatın şuanda nekadar pahalı olduğunu bende görüyorum ve biliyorum ama bu zamana kadar hep ayaklarım üzerinde durmasını bildim batmadım. Umarım bundan sonrada bisey olmaz. Benim yanımda bir kız elini cebine atamaz. Ben yakistirmam kendimi. Ama başkası attiriyorsa ona bisey diyemem
- +1 yıl
Tamam karşim en delikanlı sensin
- +1 yıl
Öyle bir imada bulunmadım. Neden bukadar taktın söylediğimi onu da anlamış değilim
- +1 yıl
Takıntılı olan sensin başkasına takıntılı diyorsun.
- +1 yıl
Kardeş avukata misin?
Önceden konuşmak gerek. Parası olmayabilir. Davet edilmiş nihayetinde
00 Yorumla
+1 yılBence bunun için sıkıntı edilecek bir durum yok yani sanada kitlememiş herkes kendini ödemiş benim açımdan problem yok
00 Yorumlahayat sartları çok zor artık bence kesinlikle alman usulü uygulanmalı
00 Yorumla
+1 yılBence davet eden ya da fikri veren kişi ödemeli ama karşı taraf ödemek için ısrar ediyosa bırakın incelik yapsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloral seks çekmeyecek hiç bir kızın hesabını ödemem sinema da şimdi sinemaya da gerek duymuyorum kendi evim var ❤️❤️
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlanı söyledim ben
- +1 yıl
söyle anan yapsın o zaman
Cevap sahibi+1 yılTipe bak yaav zulukune senle tanıssak olmaz mı😂
Cevap sahibi+1 yılDiğer tipsiz de konusuyor yürü git
- +1 yıl
tipsiz kim belli ödlek seni
- +1 yıl
saplıktan damacanaya yavşıycak
Cevap sahibi+1 yılZulukune İstanbul mu?
Cevap sahibi+1 yılDiğeri de açmış bacağını böyle erkek düşürmeye çalışıyor kaşar
- +1 yıl
mesajlarım kapalı ve sevgilim var profilim seni ilgilendirmez sanki yolda giderken görmüyormuşsun gibi davranma
- +1 yıl
evde neler izlediğini hepimiz biliyoruz ahlaklı numarası yapma
Cevap sahibi+1 yılYok kanka ben bir şey izlemiyorum ihtiyacım olunca siz gibilerini arıyorum geliyorlar yiyen vazzgeçemiyor
- +1 yıl
jigølosun yani
- +1 yıl
el malı olmuş övünüyor
Davet ettiyse ödemeliydi. Ayıp etmiş. Kimse kimsenin parasına muhtaç değil ama nezaket diye bir şey var.
10 Yorumla
+1 yılÇok ayıp bir davranış bana göre,
davet edilen birinin kesinlikle para ödememesi gerekir.20 Yorumla
+1 yılDavet edildiğine emin misin? Sinemaya gidelim mi dediyse bence bu bir davet değil ayrıca birin hesabını ödemesini beklemek nasıl bir duygu ya herkes kendi parasını ödesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni davet etti iste.. Davet edildiğim icin böyle bisey bekledim O zaten ödemeyi yapsaydi bende yediğimiz yemeği öderdim yani o ödesin ben yiyim kafasinda degilim Davet ettiysen herkes tek diye birden bozmak garip.. benim düşüncem Sen farkli düşünüyorsan bisey diyemem tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte bu yüzden kimseyi yemeğe, sinemaya davet etmiyorum
00 YorumlaSaçma değil sonuçta onu davet eden sensin.
Şöyle düşünelim birileri seni misafirliğe çağırıyor yedin içtin hadi yiyip içtiğinin hesabını öde derse ne düşünürsün02 Yorumla- +1 yıl
Soruyu yanlış okumussun davet edilen kişi o
+1 yılYeni nesil kızlara çok üzülüyorum tamamen terbiyesizlik bu elbetteki ödeyecek
22 Yorumla- +1 yıl
Kız erkek tartışması değil. Eğer kim devet ediyorsa o ödemeli bence. Sonuçta planı yapan parasal meselayi de halleder, kendimden örnek vereyim istersen. Erkek arkadaşımı sınamaya veya cafeye ben çağırdıysam eğer masrafları ben öderim
- +1 yıl
Yanımda kadın varsa kadın asla ödeyemez. Arkadaşım da sevgilim de hiç farketmez. Hele birisini çağırıp şu harareti yapmak tamamen mallık selam dahi vermem o kişiye
Diziler & Filmler konusunda 355 cevap paylaştı. Davet ettiyse ödesin. Adabına uygun davranmamış.
20 Yorumla
+1 yılYani bence normal bir durum. Ama ben davet ettiysem birini, ilk buluşmada öderdim onunkinide. Fazla abartmaya gerek yok.
00 YorumlaCidden çok ayıp davet edince şahsen kendim öderdim ikimizi de. ama Normal bi buluşmaysa alman usulü tabiki.
00 YorumlaEğer davet ettiysen ödersin. ya da davet edildiysen ödertirsin. Ama eğer bende gelebilirmiyim seninle dersen Sen ödersin.
00 Yorumlacok ayıp etmiş davet eden öder tabiki
10 Yorumlabende yasadim kac sefer
10 Yorumla
+1 yıldavet eden oder bu kadar
10 YorumlaDeğil bence ben arkadaşlarıma bi yere gidelim dedimde onların masraflarını karşılamıyorum
00 Yorumla
+1 yılalman usulu bildini dusunerek davet etmisti
00 Yorumla
+1 yılSenin sorunla geliyorsa evet ama ortak kararda herke kendi paradi
00 Yorumla
+1 yılDaveet eden kisi plan yapan kisi oldugu icin odemek de ona kaliyor
00 YorumlaHerkesin kendininkini ödemesini daha doğru buluyorum
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 566 cevap paylaştı. sevgiliyse ödemesi lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgiliydi
+1 yılDavete icabet edersin, davet eden ağırlar.
10 Yorumla
+1 yılYaninda ki bayana hesap ödeten erkek etek giysin
15 Yorumla- +1 yıl
Çok yanlış bir düşünce bence. Kadınlar da hesap ödemeli.
- +1 yıl
Tamam at o zaman bana 1000 tl
- +1 yıl
Anlattığımı iyi anlayamadınız galiba. Neyse.
- +1 yıl
By
- +1 yıl
Bu adam , örnek alın bunu hepiniz
+1 yılsaçmalıktan çok daha öte... CİMRİLİKTİR
10 Yorumla
+1 yıldavet ettiysem öderim
00 YorumlaKim davet ettiyse o öder
00 Yorumla
+1 yılDavet ettiysem öderim
00 Yorumladavet ediyorum diye ödemek zorunda değilim
00 Yorumla
+1 yılPisicik davet edersem öderim tabi ki. dd
00 Yorumla
+1 yılDavet eden kişi hesabı ödemeli
00 Yorumla
+1 yıl@Mapustayım kendi biletini bile bana ödetti
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlışın var bayannn
Yani flörtümse öderim ama gerisini tanımam
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendi hesabını öder
00 Yorumla
+1 yılBence de saçma
10 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Sinemaya davet ettiğiniz kişinin parasını ödememek saçma değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım