Diziler & Filmler Breaking bead dizisi güzel mi? Sedattt293 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Breaking bead dizisi güzel mi? Tavsiye edermisiniz? İzlemeye değer bir dizi mi? Yok sa zaman kaybı mı? Tavsiyeleriniz nedir? Güncellemeler+1 yıl Yazım yanlışı için üzgünüm. ( breaking bad) Breaking bead dizisi güzel mi? Cevapla Dizi Soruları Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Evet kaliteli 0 0 Yorumla
rapunzelinberberi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl ahahaah keşke senin yerinde olsaydım da sıfırdan izleseydimmm. tam anlamıyla mükemmel bişeypişman olma ihitmalin yoksadece ilk 4 5 bölüm sıkıcı geliyo o da olay örgüsünü oturmasından dolayı 0 4 Yorumla TAPASYA_ +1 yıl Prisom break mi sence yoksa breaking bad mi? Yorumla Sedattt293 +1 yıl 1. bölüm 10 dk izledim kapattım karavanla kaza felan yapıyorlar 😳 Yorumla rapunzelinberberi +1 yıl @TAPASYA_ 1- breaking bad2- prison break Yorumla rapunzelinberberi +1 yıl izle bro mutlaka izle Yorumla
HknTuran Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 86% +1 yıl Tavsiye ederim. Ilk bir kaç bölüm sıkıcı gelebilir. Sonrası soluksuz izlenir. 0 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl İzlediğim en iyi dizilerden ve gerçekçi bir dizidir 0 0 Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İzlediğim en iyi dizi herkesçe biliniyor. 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 806 cevap paylaştı. Dünyanın en güzel dizisi 0 4 Yorumla Sedattt293 +1 yıl ironi ! Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Ne ironisi bir sürü ödül almış gerçekçi ve mükemmel bir dizi zaten en iyi dizi olarak da en yüksek puana sahip Yorumla Sedattt293 +1 yıl Ama Oscar ödülü alamamış Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Vermeyenler utansın. Bundan iyi dizi yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet kaliteli
ahahaah keşke senin yerinde olsaydım da sıfırdan izleseydimmm.
tam anlamıyla mükemmel bişey
pişman olma ihitmalin yok
sadece ilk 4 5 bölüm sıkıcı geliyo o da olay örgüsünü oturmasından dolayı
Prisom break mi sence yoksa breaking bad mi?
1. bölüm 10 dk izledim kapattım karavanla kaza felan yapıyorlar 😳
@TAPASYA_ 1- breaking bad
2- prison break
izle bro mutlaka izle
Tavsiye ederim. Ilk bir kaç bölüm sıkıcı gelebilir. Sonrası soluksuz izlenir.
İzlediğim en iyi dizilerden ve gerçekçi bir dizidir
İzlediğim en iyi dizi herkesçe biliniyor.
Son yüzyılın en iyi dizisi
Dünyanın en güzel dizisi
ironi !
Ne ironisi bir sürü ödül almış gerçekçi ve mükemmel bir dizi zaten en iyi dizi olarak da en yüksek puana sahip
Ama Oscar ödülü alamamış
Vermeyenler utansın. Bundan iyi dizi yok
Güzel
Bead ne olm
İzlemedim