Merhabaa 🌸
Ben Yasak Elma; Şahika Ekinci'yi (Nesrin Cavadzade) çook beğeniyorum dizinin kraliçesiydi 👸

Merhabaa 🌸
Ben Yasak Elma; Şahika Ekinci'yi (Nesrin Cavadzade) çook beğeniyorum dizinin kraliçesiydi 👸

Çok var ya türüne göre. Ama benim için mizacıma benzeyen kişi Negan karakteridir. Sonra soa dizisinden Jax teller efsanedir. Yani aslında her diziye göre bir karakter seçimim oluyor ama aralarından en çok mizac benzeri Negan olduğu için başa onu yazarım.
Var Behzat Amirim 😊⭐ Dizide Adalet nasıl Olur Suçluların Hakkından Hakketigini gösteriyor du Bu Dizinin En güzel yanı Devletin ne halt Aşağılık olduğunu ortaya koyuyor du aşağılık dedim evet çünkü devlet şu an ki Şeref (sizlerin Tarafında Nereden mı Biliyorum Çünkü o kadar suçlu serbest ce elini kolunu sallayarak Geziyor herifin pisliğin teki taciz eder serbest kalır adam öldürür Serbest Kalır böyle devlet onlardan değil de ne ah Behzat Ç gibi polis olacak ki o Zaman polisin eline düşenin çok ağır çekeceği olur

Sana da benziyor :)
Kaş göz belki 😂
Sen daha güzelsin
Teşekkür ederiim
Ne demek
Aşk-ı Memnu - Firdevs Yöreoğlu.♥️
Cevap
12Cevap
Geralt karakteri
John H Watson , Polat Alemdar, han derenoglu, Ramazan Kaya, inci derenoglu, safiye derenoglu, James moriarty çok var
ben yönetmen olsaydım o dizide sizi başrol oynatırdım yesilcam kadın oyuncularından hiçbi eksiğiniz yok nazar değmesin 🙂
Ayrılsak da beraberiz dizisinde Necmi Yapıcı’nın oynadığı Feridun Bitir tiplemesine bayılırdım.
Polat Alemdar, Süleyman Çakır, Aslan Akbey, Laz Ziya, Seyfo Dayı, Hüsrev Ağa, Mehmet Karahanlı ve Pala.
Ah görüşümü beğenmiş kurban olduğum ❤️
pargalı ibrahim şehzade mustafa necdet aygün ahmet gürsoy yasemin ünsal deniz karayel defne gürsoy ışık ünsal
Hayalimdeki hatun👌🏻👌🏻 Bi ömür koynumda kalsa hayır demem
Sjsj şahikacılıık
Tıss anxnx
Daha önce bu oyuncuyu profil resmi olarak kullanmış mıydın. eski bir hesabında da olabilir
Etkilenmem hiçbir diziden. Ayrıca senin fiziğin de bayağı kusursuz. Bütün erkeklerin hayalisin.
Dizi seyretmem
Kiz sen nesin o profildeki poz ne öyle
Ne var kız 😅
son zamanlarda zendaya beğeniyorum
Tomy Shelby
İsmail abiii
Galadriel diyelim
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?