Netflix youtube... +18 yasağı konuluyor, ancak genel izleyici kitlesi 18 den küçüklerle dolu, Yani cinsel içerik ya da korku dolu filmlerin % 50 ye yakını -18 kitlesi ile dolu. Sizce bu ne kadar doğru? Yazılı bir kural ancak bunu insanlara baskılamak ne kadar doğru.
Demek istiyorlarki;
'18 yaşından küçükler cinsel konulara ilgi duymayacak, hayatında hiç hata yapmayacak, hiç sorgulamayacak'
Ben bunu anlıyorum aynı şekilde diğer etiketlerde şiddet içerikli deniliyor bazı aileler çocuklarına izletmiyor. Sizce bu algıyı kim yarattı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İleri de teknolojik gelişmelere bağlı olarak bunun da çaresi bulunur bence
Ne yani bir çocuğun p*rno izlemesi normal mi?
Ergenliğine girince ne yapıyor.
Gayet makul böyle bir sınırın olması. Ergen her ne kadar cinselliğe adım atmış da olsa çocuktur.
Eskiden 14 15 yaşında geline veriyordu, Şimdi çocukmu oluyor :D
Kimisi 16 17 yaşında ailesini geçindiriyor. Çocuğu küçüllte cebine koy onun yerinde üstüne sorumluluk verip olgunlaşmasını sağlayın bu yüzden ülkedeki bu cehalet işte
Cehalet senin yaptığın. Eskiden öyle yapılması bunun doğru olduğu anlamına gelmiyor. 9 yaşında kocaya vardığı rivayet edilen bir zat da var ona bakılırsa, senin kafaya göre 9 yaş da yetişkin olmalı.
İşte bu baskılama yüzünden oluyor asıl şey Çocuk merak edecek :D sen ne kadar anlatsanda çocuk merak ediyor illaki bulacak. 18 yaşına gelince bi halt oluyor sanki çocuğun psikolojisi çökecek travma oluşacak :D
Öğreniyor zaten hele elinin altında internet varken öğrenmemesi mümkün değil. Yine de bu bir kıstas olamaz.
Kimse travma oluşur demiyor nereden sıçıyon?
18 sınırının 16ya düşmesi cok mantıklı olurdu