Günümüzün dizilerini bir elden geçirince hiç düşündünüz mü bu dizilerin amacı ne? Yani ne gibi mesajlar veriyorlar topluma, neyi temsil ediyorlar ve toplum üzerinde ne gibi etki oluşturuyorlar? Şimdi diyeceksiniz ki aman sırf eğelence bir meşguliyetdir dizi, kesinlikle katılmıyorum. Haftanın bir günü nerdeyse 3 saate yakın bir dizinin amacı sırf eğelence ve topluma zarardan çok yarar olacağına inanmıyorum.. Peki ya o zaman ne amac?
Ben bir amaçları olduğunu düşünmüyorum türk toplumu kaosu, gözyaşıyı, töre olaylarini, ergen liselileri, yasak aşk olaylarını seviyor o yüzden çekiyorlar işte ha bide mafyacılik oynayan tipler var
Peki ya şunu desem, toplumda ahlaksızlıklar vs. aldı başını gidiyor fakat bu gibi diziler topluma nice nice ahlaksızlıkları normalleşterip toplumun kültür değerlerini es geçmesine dini değerlerini farklı yorumlamasına sebep olmuyor mudur bir yerde?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sadece insanların izlemesi ve para kazanmak
Ben bir amaçları olduğunu düşünmüyorum türk toplumu kaosu, gözyaşıyı, töre olaylarini, ergen liselileri, yasak aşk olaylarını seviyor o yüzden çekiyorlar işte ha bide mafyacılik oynayan tipler var
o halde toplumun ahlaksız yanlarını yansıtıyorlar diyebiliriz?
Bir nevi.. ama bir amaçları olsun diye değildir yine diyorum türk toplumu neyi seviyorsa reyting için onu çekiyorlar.
Peki ya şunu desem, toplumda ahlaksızlıklar vs. aldı başını gidiyor fakat bu gibi diziler topluma nice nice ahlaksızlıkları normalleşterip toplumun kültür değerlerini es geçmesine dini değerlerini farklı yorumlamasına sebep olmuyor mudur bir yerde?
Oluyor eet.
Rtük yerli dizileri sübliminal mesajlar yönünden denetlemeli
Dizi yapımcılarının hemen hemen hepsinin illüminati üyesi olduğunu düşünüyorum
Vakit gecirme diyelim
sırf vakit geçirme mi?