Ben bir '' Düşlerimin Prensi'' hayranıyım, lise çağlarına geldiğimde Trt'de Türkiye'de ilk kez bir Kore dizisi oynatılmıştı, belki de o zamanın güzel anıları gözümün önüne geldiğine, benim için yeri bambaşkadır. Hatta geçen senelerde tekrar izledim baştan sona, çok da uzun değil.
Aaa cok var ama en sevdim boys over flower benim ilk kore dizimdi cok sevmistim sonra cok oldu healer the heirs she was pretty daha simdi aklima gelmiyor..
Bir sorum olabilir mi izninizle peki Çok fazla kere yapımı izledinizi belirttiz ben izlemedim bu saydıklarınızı, muhtemelen tavsiye de edeceksiniz ama şu var izlesem saatlerim ve günlerim kaybolacak.
Sizin gibi izleyenler neden bloglar açıp filmin künyesi, oyuncuların canlandırdığı karakterler, karakterlerin başına gelenler, birbiri ile bağlantıları gibi özet yazar gibi izlemeyenlere birden fazla şeyi izlemiş hissi verip öğrenmesini sağlamıyor.
Tamam sinema haber ve bilgi siteleri var ama sadece tanıtımla kalıyor artı fragmanla ama izleyenlerin öğrettiği platformlar çok az.
Ben bir iki kore filmi izledim beğenince başka filmlerde izledim. Her film izleyen Blogger olamaz o ayrı bir yetenek. YouTube'ta bununla ilgili vlog çekenler var yeteri kadar