Diziler & Filmler Film/Dizi izlerken aileniz geldiğinde anidan ortaya çıkan müstehcen sahnelerde nasıl tepki veriyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İzlemeye devam😄 Eskiden Gülerdim şimdi izliyorum öyle normal jdjd tepkiyi abartınca bu defa daha fena oluyo devleşiyor sahne 😂😂 Film/Dizi izlerken aileniz geldiğinde anidan ortaya çıkan müstehcen sahnelerde nasıl tepki veriyorsunuz? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Normal tepki vermiyorum 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Nedense X-men filminde olmuştu o mavili kadın adama içki içirtip içine demir yutması için girdiği sahne de adam ile sevişirken annem bana kahve getirdi 😄 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yanımda telefonum varsa telefonda takılıyorum yoksa da su içmeye gidiyormuş gibi ortamı terk ediyorum. 0 0 Yorumla
bjhhjhkj Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Benim aile alışık zaten öyle şeylere hep romantik izlerlerdi. O yüzden yanlarında Boleyn kızını bile izledim. 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Müstehcen showları ailemin yanında izlemem. Genel olarak artık internet düzü ve filmlerini tercih ettiğimden tek başıma izliyorum 0 0 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl hiçbir tepki göstermiyorum, izlemeye devam. 0 0 Yorumla
efepolatt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğer bilgisyarda , telefondaysa o sahneyi atlarım televizyon ise yapacak bir şey yok. 0 1 Yorumla efepolatt +1 yıl şaka şaka bir şey yapmam şjsjdjsk Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 707 cevap paylaştı. Yaaa haber programı açsanıza falan derim jfjffjjff 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kardeşime suç atıyorum yaa niye açıyorsun böyle şeyleri ayıp günah ya ne izletiyor sun bize diyorum kardeşim umursamıyor 😂 0 0 Yorumla
arif4434 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ee baba naptın bugün ki işi-ne işiO arada sahne geçer müstehcenlik gider Haa tm o şey hallolmustu yok yok bişi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Valla simdi ailemin yanında çekindiğim için her sey normalmiş gibi oluyor, ama alt takımlarda ısınma meydana geliyor 😀🤣 sigara icmeye kaçıyorum 🤣🤣 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 771 cevap paylaştı. tövbe estağfulullah 1 0 Yorumla
Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tepkisizim yani, sorun olan bir şey değil ki ❤ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Normal tepki vermiyorum
Nedense X-men filminde olmuştu o mavili kadın adama içki içirtip içine demir yutması için girdiği sahne de adam ile sevişirken annem bana kahve getirdi 😄
Yanımda telefonum varsa telefonda takılıyorum yoksa da su içmeye gidiyormuş gibi ortamı terk ediyorum.
Benim aile alışık zaten öyle şeylere hep romantik izlerlerdi. O yüzden yanlarında Boleyn kızını bile izledim.
Müstehcen showları ailemin yanında izlemem. Genel olarak artık internet düzü ve filmlerini tercih ettiğimden tek başıma izliyorum
hiçbir tepki göstermiyorum, izlemeye devam.
Eğer bilgisyarda , telefondaysa o sahneyi atlarım televizyon ise yapacak bir şey yok.
şaka şaka bir şey yapmam şjsjdjsk
Yaaa haber programı açsanıza falan derim jfjffjjff
Kardeşime suç atıyorum yaa niye açıyorsun böyle şeyleri ayıp günah ya ne izletiyor sun bize diyorum kardeşim umursamıyor 😂
Ee baba naptın bugün ki işi
-ne işi
O arada sahne geçer müstehcenlik gider
Haa tm o şey hallolmustu yok yok bişi
Valla simdi ailemin yanında çekindiğim için her sey normalmiş gibi oluyor, ama alt takımlarda ısınma meydana geliyor 😀🤣 sigara icmeye kaçıyorum 🤣🤣
tövbe estağfulullah
bu nerden çıktı ya diyip değiştiriyorum
Telefona bakıyorum direkt
Tepkisizim yani, sorun olan bir şey değil ki ❤
Bozuntuya vermeden devam😅
Normal davranırım.
Aaaa bu ne diyip geçiştiriyorum
Hemen kapatırlar.
Müstehcen içerik olabilecek şeyleri izlemedik
Değiş şunu derim