Diziler & Filmler Netflix dil ayarlama sorunu nasıl çözülür? OyunKonsolu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şimdi Almanya'da yaşıyorum arkadaşım kullanmış olduğu Netflix'in X bir dizisinde Türkçe dil ve altyazı seçeneği varken, benimkinde aynı dizide sadece resmi dili var. Dil ayarlarından her şeyi yaptım olmadı. Başka çözüm yolu var mı? Netflix dil ayarlama sorunu nasıl çözülür? Cevapla Dizi Soruları Netflix Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
19AmaYasDegil Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Türkçe tarayıcı kullan ve netflix'e Türkiye'den üye ol 1 1 Yorumla OyunKonsolu +1 yıl Niye aklıma gelmedi bilmiyorum ama dediğin gibi TR vpn ile sorun çözüldü. Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Selamlar,Şu yazdığın yönergeleri bir bakın. Belki bir çaresi olabilir. Umarım işinize yarar bir şey bulabilirsiniz.Bir bilgisayar veya mobil tarayıcı kullanarak Netflix. com adresinde oturum açın.Hesap öğesini seçin.Bir profil seçin.Dil öğesini seçin.Görüntüleme Dili için seçiminizi yapın.Kaydet düğmesine tıklayın. Cihazdaki görüntüleme dili değişmediyse oturumunuzu kapatıp yeniden oturum açmayı deneyin 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar