Bir gece kurt adamın biri tarafından ısırılmasıyla hayatı büyük ölçüde değişir. En iyi arkadaşı Stiles ve gizemli kurt adam Derek'in yardımıyla bir kurt adam olduğunu keşfetmesi üzerine, yeni keşfettiği kimliğinin içinde sunulan birçok tehlike ile ergenlik yaşamını dengelemeyi öğrenmekte zorlanır.
The 100 ı izleme çok kötü ben sardıramadım. Boys over flowers ı güzel diye duydum ama kalitesi düşük diye izlemedim. Teen wolfu izlemiştim gayet güzeldi diye hatırlıyorum
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
BOF küçükken birkaç bölüm izlemiştim diye izlemek istiyordum da the 100 neden kötü çok güzel diye anlatiyorlardi
psikolojik drama var. Çok ağır bir konusu var aslında kişilik bozukluklarının içine giriyor. İzledikten sonra etkisinden hiç çıkamadım. Geçen yeni sezon bitti. Dizi komple bitti şu an.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Teen wolf çünkü senaryosu güzel
Sıkıcı diyen de var. Neyi anlatıyor tam olarak
Bir gece kurt adamın biri tarafından ısırılmasıyla hayatı büyük ölçüde değişir. En iyi arkadaşı Stiles ve gizemli kurt adam Derek'in yardımıyla bir kurt adam olduğunu keşfetmesi üzerine, yeni keşfettiği kimliğinin içinde sunulan birçok tehlike ile ergenlik yaşamını dengelemeyi öğrenmekte zorlanır.
Hmm alacakaranlık gibi
Benziyor. ama bunlardan birini izleyebilirsin hepsi güzel bence
Teşekkür ederim
The 100 ı izleme çok kötü ben sardıramadım. Boys over flowers ı güzel diye duydum ama kalitesi düşük diye izlemedim. Teen wolfu izlemiştim gayet güzeldi diye hatırlıyorum
BOF küçükken birkaç bölüm izlemiştim diye izlemek istiyordum da the 100 neden kötü çok güzel diye anlatiyorlardi
Bilmiyorum ilerledikçe saçmaladı başroldeki kıza gıcık kaptım öyle oldu
dexter izlemeyeni de ne bilim
Korku var mı içinde onun. İzlemeyi düşünüyordum da biraz kanlı bişeye benziyor. Spoiler vermeden açıklar mısın
psikolojik drama var. Çok ağır bir konusu var aslında kişilik bozukluklarının içine giriyor. İzledikten sonra etkisinden hiç çıkamadım. Geçen yeni sezon bitti. Dizi komple bitti şu an.
Hadi ya durağan bişi mi yani. Aksiyon falan var sanmistim
aksiyonun babası var
Diyosunnnn
Dexter, dark desire, outlander
Yeditepe İstanbul
Türk jzkemiuorumt
O hiçbir diziye benzemez
Dexter ben izledim ve öneriyorum
Neyi anlatiyor
Dexter polis departmanında çalışan biri ama aynı zamanda katil
Pardon seri katil
Akıyor mu kendiliğinden yoksa çok durağan çok drama içeren bişi mi