Diziler & Filmler İzlediğiniz en güzel aksiyon filmi neydi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor V for Vendetta V for Vendetta filmine ek olarak tabi ki John Wick serisi 🥳 İzlediğiniz en güzel aksiyon filmi neydi? Cevapla Film Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. John wick 0 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pek aksiyon izlemem. İzleidklerimin üstünden de seneler geçtiği için objektif olarak şu veya bu diyemem hatırlamıyorum her detayı. Ama takip ve john wick güzel seriler 0 0 Yorumla
Sozdemir47 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 101% +1 yıl V for vendetta aksiyonmu? Eğer öyle düşünüyorsan aksiyon izlememişsin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Tür olarak öyle geçiyor sonuçta. Yorumla Sozdemir47 +1 yıl Daha çok gerilim ve fantastik yönü ağır Yorumla Soran +1 yıl Bu konuyu lütfen yarın tartışalım. İyi akşamlar 🌸 Yorumla Sozdemir47 +1 yıl 😂😂😂 niye tartışlım canım herkes fikrini söyledi Yorumla Soran +1 yıl Ben daha söylemedim eksik kaldı. Yorumla Sozdemir47 +1 yıl Tamam yarın saat kaç gibi tartışırız? Yorumla
FortesFortunaAdiuvat Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Shot em up güzel aksiyondu. Raid de öyle. Paris'ten sevgilerle de güzel aksiyondu söylediklerine ek olarak 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aksiyon sevmiyorum ben. Dram biyografi politik sinema... Bunlar daha çok ilgimi çekiyor. Heee bir de Gözü Tamamen Kapalı 😝 0 0 Yorumla
Ñumbness Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/DEa508Xmmiobu. 0 0 Yorumla
yilznesz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cok var.. ama nedense hep aklimda kalan baskin serisi olmustur 0 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Okadsr cok izledim ki bunlarida bir cok filmide inan hepsi birbirinden guzel 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl John wick abimizi severiz hızlı ve öfkeli serisini de aynı şekilde 😅 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 894 cevap paylaştı. V foruj son sahneleri aksiyonlu sadece. Kalanı tamamen konuşma üzerine kurulu. Extraction benim aksiyon önerim 0 0 Yorumla
Erlike Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yakında zamanda Kore yapımı Carter izlemiştim. Efsane. 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ölüm yarışı 1,2,3 0 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl uncharted oyunuda var çok keyifli :) 0 0 Yorumla
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 61% +1 yıl V for vendetta nerde wick serisi nerde? 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hepsini vur 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Görevimiz Tehlike 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 611 cevap paylaştı. Hozli ve öfkeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
John wick
Pek aksiyon izlemem. İzleidklerimin üstünden de seneler geçtiği için objektif olarak şu veya bu diyemem hatırlamıyorum her detayı. Ama takip ve john wick güzel seriler
V for vendetta aksiyonmu? Eğer öyle düşünüyorsan aksiyon izlememişsin
Tür olarak öyle geçiyor sonuçta.
Daha çok gerilim ve fantastik yönü ağır
Bu konuyu lütfen yarın tartışalım. İyi akşamlar 🌸
😂😂😂 niye tartışlım canım herkes fikrini söyledi
Ben daha söylemedim eksik kaldı.
Tamam yarın saat kaç gibi tartışırız?
Shot em up güzel aksiyondu. Raid de öyle. Paris'ten sevgilerle de güzel aksiyondu söylediklerine ek olarak
Aksiyon sevmiyorum ben. Dram biyografi politik sinema... Bunlar daha çok ilgimi çekiyor. Heee bir de Gözü Tamamen Kapalı 😝
bu.
Cok var.. ama nedense hep aklimda kalan baskin serisi olmustur
Okadsr cok izledim ki bunlarida bir cok filmide inan hepsi birbirinden guzel
John wick abimizi severiz hızlı ve öfkeli serisini de aynı şekilde 😅
V foruj son sahneleri aksiyonlu sadece. Kalanı tamamen konuşma üzerine kurulu.
Extraction benim aksiyon önerim
Yakında zamanda Kore yapımı Carter izlemiştim. Efsane.
Ölüm yarışı 1,2,3
The raid
Detaya katılıyorum kesinlikle.
uncharted oyunuda var çok keyifli :)
V for vendetta nerde wick serisi nerde?
Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw.
Yenilmezler 3-4
Hepsini vur
recep ivedik 4
Görevimiz Tehlike
Résident evil
Con Air