Kaç kişi izleyebiliyor bilmiyorum ama ben disney plus'ı beğenmedim. Fragman göstermiyor, içerik henüz az, arada donuyor, yavaş yüklüyor, içeriklerin sesi çok az. Daha geliştirilmesi gerekiyor.
Yani siz bilirsiniz isterseniz 1 ay deneyin bir bakın ya da bir yakınınız kullanıyorsa onun hesabından bakın ama bir netflix düzeyinde değil henüz. Film detayına giriyorsun açıklama 1 cümle, fragman yok gidip youtube dan fragmanına bakıyosun izlesemmi diye falan en çok bu soğuttu beni. İçerik açısından da çok geniş değil o sebeple doğru düzgün öneriler de veremiyor verdiklerini de zaten izlemiş oluyosun daha önce.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kaç kişi izleyebiliyor bilmiyorum ama ben disney plus'ı beğenmedim. Fragman göstermiyor, içerik henüz az, arada donuyor, yavaş yüklüyor, içeriklerin sesi çok az. Daha geliştirilmesi gerekiyor.
Harbi mi ya
Bekliyim o zaman
Çok teşekkür ederim
Yani siz bilirsiniz isterseniz 1 ay deneyin bir bakın ya da bir yakınınız kullanıyorsa onun hesabından bakın ama bir netflix düzeyinde değil henüz.
Film detayına giriyorsun açıklama 1 cümle, fragman yok gidip youtube dan fragmanına bakıyosun izlesemmi diye falan en çok bu soğuttu beni. İçerik açısından da çok geniş değil o sebeple doğru düzgün öneriler de veremiyor verdiklerini de zaten izlemiş oluyosun daha önce.
Haklısın ya
Rahatlık olsun diye almak istiyorum ben
Netflix gibi rahat değilse değmez
Aslında yenj olmasına rağmen gayet güzel şeyler var. Ve daha çok yeni zaten, bu yüzdende dizi ve filmler ileride daha da çoğalacak
Gelecek vaat ediyor
İçeriği çok fazla olur bakalım fiyatlar nasıl olacak
Inat box da hepsi var
Var da ne bilim ya
Rahatlık açısından iyi oluyor
Bir de ortak alındığı zaman fiyat yarıya düşüyor
İyi oluyor yani
Karar senjn