Diziler & Filmler Bu çocuğa aşığımm yaa Selim komiser. Var mı benim gibi her izlediği dizide bi oyuncuya aşık olan? Zulukune Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2 aydır kanlt dizisine sardım Selime ( Deniz Celiloğluya) aşık oldum. Ay nası olucak bu böyle?😀😀 Bu çocuğa aşığımm yaa Selim komiser. Var mı benim gibi her izlediği dizide bi oyuncuya aşık olan? Cevapla Deniz Soruları Dizi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bluelexa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Var bende Mehmet Hayri koç var abiside çok sevdiğim bir oyuncu.. oyuncu olarak çok iyiler ve seviyorum.. onun dışında ulaş tuna astepe var adamın oyunculuğuna ayrı hayranım kendisine ayrı hayranım daha çok varda idoller bunlar. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Sizin kararınız bende bihtere aşık olmuştum 0 2 Yorumla Zulukune +1 yıl Bihtere aşık olunmazmı 😃😃 u Barış_LonelyForever +1 yıl Olunur tabi ki :D :D
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Üzücü behttps://voca.ro/1onci5AqOPUI 0 1 Yorumla Zulukune +1 yıl Ay sen çok tatlısın ama🥰 Yorumla
açılınbengeldimhülo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Calikusundan biliyom bunu orada cok cirkindi djdjd 1 0 Yorumla
Ugurb34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Ayy ne güzel :))) daha iyisini buldun ya 0 1 Yorumla Zulukune +1 yıl 😀evet Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Alalım sana 0 2 Yorumla Zulukune +1 yıl Alamazsın Yorumla CharlieChaplin21 +1 yıl Deneyelim Yorumla