Çekildiği dönemlerde Aşırı derecede rağbet gören kurtlar Vadisi dizisi gençleri yoldan çıkarıyor muydu? ♠️

Çekildiği dönemlerde Aşırı derecede rağbet gören kurtlar Vadisi dizisi gençleri yoldan çıkarıyor muydu? ♠️

Tek Kurtlar Vadisi değil ki bütün Mafya kategorisine ait diziler, özellikle erkek grubunu etkiliyor yaş kategorisi ise 15 ila 20 arası bu kişiler kendilerini kaptırdıkları için gerçek dünya'yı da diziler de ki gibi zannediyor. ( Mahalleye dadandılar akbaba gibi iki üç velet ) 😡
Birçok gerçeği gözler önüne seren bir diziydi. Diğer bütün her konuda benzer sınıftakilerde dahil hepsini bir araya toplayın Kurtlar Vadisi/Pusı dizi etmezler. Futbol maçlarını bile geride bırakmış tek diziydi. Birçok Siyasi olayı anlatıyordu tabiki dizi formatında olduğu belgesel formatında olmadığı için bazı dramatik saçma sahnelerde içeriyordu çünkü Türk milletine dramatik olaylar lazım
Bu dizi kimseyi yoldan çıkarmadı oradaki asıl olayı gidişatı anlamak ona göre hareket etme yerine mafyacılık oynamak isteyenlerin kendi seçimiydi olanlar. Bu dizi Dünyanın bir çok yerinde izleniyordu bunun sayesinde diğer o sıkıcı Türk dizileride diğer ülkelere yayıldı. Şu ingiliz mafya dizisi peaky blinders bile ona özenilip çekildi
Ben de bu yorum bekliyordum teşekkür ederim✔️
Rica Ederim 😎👍🏻
Ee Yani Tabiki 😅 Bizim Türk Milleti Diziler Filmler de ki Karakterlere Bazıları Çok Kaptırıyor Kendini Sokakta Muhakkak Denk Gelmişsindir beri Biri Gidiyor Polat Alemdar Oluyor biri yok Süleyman Çakır şimdilerde Yamaç Koçovali bile olan var İşiniz gücünüz yok mu oğlum diyecen Tamam Başarılı Karakterler ama gerçek değil bu kurgusal karakter bunu bilmek lazım
Bı adamlardaki mafyaya bak bir de bizdeki. Bizim mafya köyden indim şehire gibi.
Hdhehe
😂
Haklısın ama haksızsın jsjsj
Hshs nonono
Cevap
42Cevap
Mutlaka olmuştur, film ve diziden etkilenen çok insan var
Kendini Memati sanan mal bir arkadasım vardı. Bu malı bir aldım elime sonra düzeldi
Hshshsh
Tek 1 bölüm bile izlemedim hiç. Çok saçma. Para verseler izlemek için 65 milyon dolar isterim o kadar saçma yani
Zevkler tartışılmaz
Mafya dizileri bana her zaman saçma gelmiştir. Kim olduğu hangi ülke olduğu önemli değil
Ama gerçek şu ki her ülkenin mafyaları var bunu kimse değiştiremiyor
Mafyalar var ona lafım yok. Pablo Escobar da uyuşturucu baronu bi mafyaydı. Senaryo olan hiç bir mafya dizisini sevmiyorum. Gerçekte yaşanmış hikaye olursa izlerim. Ayrıca her ülkenin mafyalarının olması benim bu saçma senaryoları izlemem gerektiği anlamına da gelmiyor.
Anladım 🍃
Yollarda hep arabalar var arabayla alakalı filmler mi izleyelim yani? Senin dediğin buna benzedi
Anlamadım
Önemli değil salla
Tamam
Hemde nasıl 😀😀
Yaşın aslında çok küçük değil, sende biliyorsundur; epey sessizleşiyordu sokaklar 😀
Hatırlamıyorum 😅
Tabii canım, pardösüyü giyen cendere eşliğinde yürüyordu. Duymadın mı hiç?
Yok
Peki
okula silah götürenler oluyormuş o dönem 8,9 yaşlarında falandım o zamanlar
Çocukları kötü etkilemiştir şimdi
öyle
İlla ki etkilenenler olmuştur. Zaten çıktığı dönemde derin devlet olayları patlak vermişti. İçinde derin devlet olan kitaplar yok sattı diziler de aynı şekilde.
yoldan çıkardı bile :D
polatlar mematiler çoğaldı birden her yana dağıldılar
ama giyim üzerine değil karakter üzerine değişim sağlandı :D
Sen ne diyorsun benim manit süleyman çakırla çarpışmaya girdi o dönem, yataktan kaçıp abdülheygille okeye gidiyordu
Hshsh oha
Siz ne diyorsunuz, bu ülkenin birtakım andavalları Çakır karakterinin (Oktay Kaynarca) ölümünden sonra gıyabi cenaze namazını kıldılar.
İlk çıktığında lisedeydim ben. Bayrak törenlerinde parkalı paltolu arkadaşlar hemrn dikkat çrkiyordu ne gülerdik be 🤣
Çoğu kişide vardı ya. Tiyatro oyuncusu Özcan Varaylı'yı Ankara 'da çakırı vurdu diye dövmüşlerdi. Yazık adama.
Olmaz olur mu cuma günleri kollarını az daha savursa uçacak tipler vardı. Polatın gazeteden kestiği fotorafı cüzdanında taşıyan neler neler..
Hepimizin içinde bir derin olma ve serseri takılma isteği vardır.
O ozentilik hala var çünkü hala o tür diziler var ve insanlar özeniyor.
Hatırlıyorum, o zamanlar ilk okula gidiyordum. Memati rölüne girip dayak yemiştim sjsjsj
Yoldan çıkmak isteyenler, bir gaz ile çıkmıştı. Sonra cezaevine girdiler. 🙄
Çok liselerde ben polatim diye silahla kurşun yagdiranlar vardi
şuanki global alt yapi ve medusalar onlarin eserleri😂
Mit açıklama yaptı sırf bu dizi yüzünden siz bu halkın aptallığını hafife alıyorsunuz jshsjsj
Evet hala herkeste Alemdar Polat olma meraki var ama anca Nevzat olurlar. dd
Zaten mafya dizileri oldugu gün kimse sokags çıkmıyordu onu izliyordu sırf etkilenmemesi imkansız
Evett özellikle genç ergen nesillerde olumsuz etkisi çok oldu
Hemde nasıl telefonların zil seslerin de kv müzikleri dönerdi o derece
Senin dönem var mıydı sjjsjjsj
@isimsizimdirburda 🙃 vardı gazinoda hep kurtlar vadisi vardı 🙃 bende görev dönüşü dinlenirdim genelde 🙃
İsim dördüncü murat ya ondan dedim mizah amaçlıydı
@isimsizimdirburda 🫢🫢 benim nickim ile dalga geçtin 🤪 küstüm sana 😳🙄
Ne dalgası aaa mizah amaçlı dedim ya sjsjsj
@isimsizimdirburda kıvır kıvır 🤪
🙄kıvırmadım gerçek
@isimsizimdirburda sende çok ciddiye alıyorsun 🤪
Ne alakaa ciddiye almadım dediğine uygun şekilde cevaplıyorum işte sende şaka yapma sjsjsjsj
@isimsizimdirburda youtube.com/shorts/WQjlaFgos1U?feature=share nedense aklıma bu geldi şimdi 🙃
Hiç gülesim yoktu😂
@isimsizimdirburda iyi sayemde güldün 🤪
Teşekkür borçluyum o zaman
@isimsizimdirburda evet 🙃
😂😂 erkekleri bilmem ama ben koltuğun arkasına geçip elimi silah yapıp karşımda biri var gibi savaş oyunu oynardım
Fazlasıyla olmuştur çoğu hayal dünyasında yaşayan erkekler için
polat ile çakıra özenen olmuştur tatlım
Oo sende biliyorsun Ayşe kaptan 🫡😅♥️
yani ♥
😇🌹
Sokakta hiç kimse kalmıyordu dizi günü neydi o zaman ya öyle?
Evet hepsi uzun palto giyiyordu
Hahah
Yoldan çıkmak isteyen her türlü çəkar dizi film bahane
Ewet herkes Polat Alemdar gibi geziyordu sokaklarda
Aynen çıkarıyordu bence onlar gibi davranan konuşan vs oluyordu
Bi ara herkes Elif ini arıyordu
Elif Elif hshs
mahallede tek izlemeyen bendim sanırım :D
Doğrudur 😅
Erkekleri bırak kızların bile oldu
Ben de olmadı komik geliyo :d
Bu gözler neler gördü