Şimdiye kadar izlediğiniz korku filmleri arasından en berbat olanı, en beğenmediğiniz korku filmi hangisidir? Bana göre görseldeki The Boy filmini hiç beğenmemiştim.
Şimdiye kadar izlediğiniz korku filmleri arasından en berbat olanı, en beğenmediğiniz korku filmi hangisidir? Bana göre görseldeki The Boy filmini hiç beğenmemiştim.
Testere 7
Cevap
4Cevap
Bi tane film vardı adını unuttum bir şey eviydi ama çok eskiden izlemiştim. Bir sahnesinde kadın lavabodayken kapı yavaşça açılıyor. Aynadan yansıyan görüntüde adam değnek ile ittiği belli oluyordu sjdhsjk
Blair cadısı filmini sevemedim. Kamera çekim açısı olarak kötüydü. Filme odaklanamıyordum. Korkulacak bir yönü yoktu.
Ama sen niye The Boy filmini sevmedin😀. Final sahnesi beni şok etmişti. Ah Brahms ah..😂
Bir korku filmi hastası olarak söyleyebilirim ki Yüksek Tansiyon adında bir film. Yıllar önce imdb si yüksek diye izlemiştik ben hayatımda böyle sıkıcı film görmedim yahu.
Siccin 1 izlediğimde 11 yaşında falandım daha hala etkisinden çıkamıyorum, daha korkunçlarını da belki izlemişimdir ama , onun yüzünden yıllarca ışık açık uyuduğum doğru.
The Boy ay bu filmi ne izlerdim. 😄 Zaten bu korku değil, gerilim gibi, sarıyordu yani.
Chaki olabilir korku değil komediydi bence djsnsj
Oyuncak bebek kovalıyor 😂
Yapıştır bir tekme ve son...
https://youtu.be/Lm4LYX3xdkU
Ya şu saçma sapan amatör olanlar
3 harfliler adak. Boşuna sinemada para verip izlemiştim.
İsmini hatırlamıyorum çok zaman geçti korkmaktan ziyade gülüyordum
Korku filmi izlemiyorum.
Korku filmlerin çoğu bana saçma geliyor 🙄
Ziyaretciler diye bir filmdi netflixte
errementari
Vivauinm
Hiçbiri korkunç deyilki
Yerli yapımlar...
anabella
the hills have eyes
En İyi Cevaplar