Günlük hayatta da bunu kullanırım dediğiniz replikler var mı? Örneğin Kratos'un oğlu atreus için kurduğu cümle gibi "Yüreğini başkalarının kederine ve çaresizliğine kapat. Çünkü hiç kimse senin için aynısını yapmayacak."

Günlük hayatta da bunu kullanırım dediğiniz replikler var mı? Örneğin Kratos'un oğlu atreus için kurduğu cümle gibi "Yüreğini başkalarının kederine ve çaresizliğine kapat. Çünkü hiç kimse senin için aynısını yapmayacak."

"Dünya her zaman güllük gülistanlık değildir. Acımasız ve kötü bir yerdir. Ne kadar güçlü olduğun önemli değildir. İzin verirsen seni dizlerinin üstüne çökertir, sonsuza kadar orada kalmana sebep olur. Sen, ben, hiç kimse hayat kadar güçlü darbe vuramayız. Ama önemli olan ne kadar güçlü vurabildiğin değil, önemli olan o darbeyi yedikten sonra, ileri doğru gitmeye devam edip edemediğindir. Kaç darbe alıp hayatta yoluna devam edebiliyorsun? İşte kazanmak böyle bir şey! Şimdi, eğer ne hak ettiğini biliyorsan, gidip hak ettiğin şeyi al. Ama o darbeleri almaya hazır olmalısın. Ve birilerini suçlayıp istediğim yere gelemedim, sebebi oydu ya da buydu ya da herhangi biriydi diyemezsin. Bunu korkaklar yapar ve bu sen değilsin. Sen bundan iyisin... Kendine inanmaya başlayana kadar, kendine ait bir hayatın olmayacak."
Rocky Balboa 💜
Aslında çok bi anlamı olmayan ama sanki bana söylenmiş gibi algıladığım bi sahne vardı slsö bay yanlış dizisi adam kadına "çirkin değilsin çok güzel bi kadınsın için dışın bir hatta biraz fazla, bu zamanda böyle bi kadın bulmak zor" demişti msmdd ben sahnedeki sesi alıp her gün dinledim.. dldld
Bu biraz takıntı gibi olmuş 😄
İyi geliyo dkdkdk
Sanırım senin için baya anlam ifade ediyo
Cevap
3Cevap
Gta sanandres replikleri
Bu lavuğun, yanındaki birey sürekli ''booooy'' demesi
dota 2 : burn baby burn... akasha...
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?