6 yıldır Türk dizisi izlemiyorum
Töre tecavüz kaynana, zengin erkek-masum fakir kız
Ne kadar iğrenç şeyler ya😅😅çevir çevir aynı senaryoyu koy 😂😂 yapımcılar iyi alay ediyordur bizle hahaha
6 yıldır Türk dizisi izlemiyorum
Töre tecavüz kaynana, zengin erkek-masum fakir kız
Ne kadar iğrenç şeyler ya😅😅çevir çevir aynı senaryoyu koy 😂😂 yapımcılar iyi alay ediyordur bizle hahaha
Maalesef o kadar haklısınız ki bu konuda Türk sinema sektörü bir adım bile ilerleyemedi bu konuda. Sürekli birbirini tekrarlayan aşk dizileri ya da Başka ülkelerden kopyalanan aşk üzerine filmler. Adam akıllı bir şey izlemeyeli o kadar uzun zaman oldu ki insan gerçekten de özlüyor.
Ben 10 yıldır izlemiyorum. Hatta dizi değil televizyon bile izlemiyorum. Çünkü ülkenin ıq seviyesi bu yani bunu aşamıyoruz. Cast ajansından topladıkları mankenleri villanın içinde aşk oyunu oynatıyorlar. ya da 500 yıl önce olmuş olayları ekrana fantastik bir roman edasıyla yansıtarak ülke insanının o mükemmel vatansever duygularını perkiştiren diziler. Tarihimizde 100 ü aşkın karakter var. Her yıl birinin dizisi çekilse paraya para demezler. Diriliş ertuğrul, diriliş mehmet, kuruluş osman, yıkılış vahdettin :)
Çok iğreniyorum ya
Sinema filmleri de aynı şekilde. Benim beren saatli fahriye evcenli aşk filmlerine ihtiyacım yok
Kalıpları kiramadilar 1 gr ilerleme yok ya
20 yıldır birbirini tekrar eden dizi film. 1000 tanesinden 970 tanesi çöp🤣🤣🤣😇😇😇
Cevap
4Cevap
İzleyici en çok bunu izlediği için
Çünkü insanları böyle cekebiliyor Türk dizilerini TV'dan genellikle orta yaşlı ve yaşlı insanlar izliyor onlarda genelde ya "ay ne güzel çift"diyip aşk iicn ya da "ulan bizden beter hayatlar varmış"diyip rahatlamak için izliykr
Gencelre gelirsek onlarda da bazıları "ayh çok yakışıklı/çok güzel çok yakışıyorlar"diyip olay akışına değil karakterlerin birbirine akışına odaklanıyor
-murat soner- geldi aklıma hjsfsdhj krımızı oda izle bi o var aşksız. onda da çift terapisi var gerçi hshdhs
Başka reyting çekebilecek izlenen dizi var mı? Bizimkilerde kafa yok
Valla cogu da reyting almayıp 5. Bölümde final yapiyor😂😂
Hepsinin izlendiğini sanma
Ben zaten izleniyor demiyorum, reyting çekebilecek dedim konu olarak ve zaten hepsi saçma sapan
Bende izlemiyorum. Çok suni geliyor
Taniyolar milleti
Buradan yapımcılara selamlar olsun :D
Bence Allah belalarını versin😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?