Diziler & Filmler Testere 10 geliyor! Hazır mıyız? müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Muhteşem ama bi o kadar da acımasız seri 10. filmle geliyor. Siz de testere hayranı mısınız benim gibi? Testere 10 geliyor! Hazır mıyız? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Sevdiğim bir seri sevindim 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl İlk 6-7 film gayet iyiydi. Umarım bu filmde onlar gibi olur 0 2 Yorumla müzisyen1i +1 yıl Evet 1-7 arası eski telefonlar ve eski teknolojilere rağmen 8 ve 9’dan iyiydi hele 9 büyük zaman kayboydı ama 10’un yönetmeni 6’yı yöneten yönetmen olacak. Yorumla SaykoMann +1 yıl Keşke 13. cuma, Hallowen filmlerinin de devamı gelse. Bunlarda favorilerim Yorumla
ozkuyucu_efe Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ne ara oldu o kadar ya en son 6 veya 7 yi izlemiştim galiba 0 1 Yorumla müzisyen1i +1 yıl 7’ye kadar çok iyiydi kurgu. Zaten her şeyin eskisi güzel. Umarım bu 8-9 gibi olmaz ve eski Testere tadı verir. Yorumla
PinkyMoon Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Bu nası testere ya bayram şekerine benziyo 😊 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Iskence filmlerini izleyemiyorm ya 0 3 Yorumla müzisyen1i +1 yıl Kapak fotom güzelmiş Yorumla müzisyen1i +1 yıl Foton* Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hangisi Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 319 cevap paylaştı. Hazırız bekliyoruz… :) 0 1 Yorumla müzisyen1i +1 yıl Bi oyun oynamak istiyorum Yorumla
İsmimimneönemivar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Değiliz smskd ben korkuyom ı Want to no play game 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevdiğim bir seri sevindim
İlk 6-7 film gayet iyiydi. Umarım bu filmde onlar gibi olur
Evet 1-7 arası eski telefonlar ve eski teknolojilere rağmen 8 ve 9’dan iyiydi hele 9 büyük zaman kayboydı ama 10’un yönetmeni 6’yı yöneten yönetmen olacak.
Keşke 13. cuma, Hallowen filmlerinin de devamı gelse. Bunlarda favorilerim
Ne ara oldu o kadar ya en son 6 veya 7 yi izlemiştim galiba
7’ye kadar çok iyiydi kurgu. Zaten her şeyin eskisi güzel. Umarım bu 8-9 gibi olmaz ve eski Testere tadı verir.
Bu nası testere ya bayram şekerine benziyo 😊
Iskence filmlerini izleyemiyorm ya
Kapak fotom güzelmiş
Foton*
Hangisi
Hazırız bekliyoruz… :)
Bi oyun oynamak istiyorum
Gelsin izleriz
Amanda var mı varsa güzel olur
Değiliz smskd ben korkuyom ı Want to no play game
Hayır hiç izlemedim
Sevmem