Diziler & Filmler Yaz dizisi izler misiniz? Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Şu aralar izlediğim tek dizi gelsin hayat bildiği gibi Yaz dizisi izler misiniz? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yok hiç izlemedim desem yeridir 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Yabancı izliyorum 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 808 cevap paylaştı. Hayır izlemem. Daha çok netflix'ten bakıyorum. 1 4 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl İzleyecek dizi kalmadı orada 🙄 Yorumla 54srp +1 yıl Valla benim birikti😬1.5 aydır memlekette olunca hiç bir şey izleyemedim😂 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl İyi seyirler o zaman 🙃 Yorumla 54srp +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla
Stoneeecold Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İzlemem zengin erkek fakir kız, patron çalışan ilişkisi bunlar yoksa o yaz dizisi değildir. 1 5 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Senin dediklerin entrika 🤪😳 Yorumla Stoneeecold +1 yıl Nasıl entrika o kış dizilerine özgü değil mi? Töre, namus, intikam, entrika kış dizisi kriterleri 😄 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Kış dizisi de izlemiyorum , aşk olan bütün dizilerde entrika vardır 🤪 Yorumla Stoneeecold +1 yıl Peki 😝 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 🙃 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 745 cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 681 cevap paylaştı. Izlerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok hiç izlemedim desem yeridir
Yabancı izliyorum
Hayır izlemem. Daha çok netflix'ten bakıyorum.
İzleyecek dizi kalmadı orada 🙄
Valla benim birikti😬1.5 aydır memlekette olunca hiç bir şey izleyemedim😂
İyi seyirler o zaman 🙃
Teşekkür ederim 🙂
İzlemem zengin erkek fakir kız, patron çalışan ilişkisi bunlar yoksa o yaz dizisi değildir.
Senin dediklerin entrika 🤪😳
Nasıl entrika o kış dizilerine özgü değil mi? Töre, namus, intikam, entrika kış dizisi kriterleri 😄
Kış dizisi de izlemiyorum , aşk olan bütün dizilerde entrika vardır 🤪
Peki 😝
🙃
İzlerim en sevdigim şeydir
İzlemiyorum hiç sevmiyorum
Yıllar önce bıraktım izlemeyi
Bu aralar bende izliyorum
Bizim evde yazın tv kapanır iyi ki kapanıyor
Tv ye bakmam pek netflixciyim
Hayır
Sevmem
İzlemem