Diziler & Filmler Muhteşem yüzyılda hangi karakteri seviyordunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Muhteşem yüzyılda hangi karakteri en çok seviyordunuz pargalı ibrahim ve hürrem seviyordum nigarıda bu diziyi izlemekden yoruldum Güncellemeler+1 yıl Muhteşem yüzyılı nasıl olurda izlemezsiniz pü Muhteşem yüzyılda hangi karakteri seviyordunuz? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. İzlemedim 0 0 Yorumla
Modkoçoğlu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl izlemedim hiç, ama gordugum kadariyla at sirtindan inmeyen seferden sefere giden koca sultan süleymani sarayda haremden cikmiyan biri gibi gostermişler 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dizi sonuçta Yorumla Modkoçoğlu +1 yıl olsundu Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Laz Ziyaaahttps://youtube.com/shorts/fDAGLenFoHY?feature=share 0 0 Yorumla
Blackvibe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Başta sonra izlemedim ama Hürremi severim. Ask kadin💕 0 0 Yorumla
asisuskun Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Mihrimah Sultan favorim di hikayesi tanıdık 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Hiç izlemedim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl İzle o zaman Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Asla Yorumla Soran +1 yıl İzliceksin Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Kafa kesme sahnesini izledim yeter o kadar Yorumla Soran +1 yıl İzliceksin dedim Yorumla Soran +1 yıl Saka saka tamam saka Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Tamam ölmeme yakın izleyeceğim asjkldfjkl Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 805 cevap paylaştı. Şehzade Mustafa. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İzlemedim
izlemedim hiç, ama gordugum kadariyla at sirtindan inmeyen seferden sefere giden koca sultan süleymani sarayda haremden cikmiyan biri gibi gostermişler
Dizi sonuçta
olsundu
Peki
Laz Ziyaaa
https://youtube.com/shorts/fDAGLenFoHY?feature=shareBaşta sonra izlemedim ama Hürremi severim. Ask kadin💕
Mihrimah Sultan favorim di hikayesi tanıdık
İzlemem öyle dizileri
kadı gördükçe hep izlerim
Hiç izlemedim
İzle o zaman
Asla
İzliceksin
Kafa kesme sahnesini izledim yeter o kadar
İzliceksin dedim
Saka saka tamam saka
Tamam ölmeme yakın izleyeceğim asjkldfjkl
Pargalı ibrahim ve Hürrem 👌🏻