Ben narutoya başlıcam bi göz gezdirdim bissürü serisi var hangisinden başlamam gerek bi yardımcı olumusunuz sıraylar şu şekil
1.
2.
3
Şeklinde
Naruto izleme sırası nasıl olmalı?

Ben narutoya başlıcam bi göz gezdirdim bissürü serisi var hangisinden başlamam gerek bi yardımcı olumusunuz sıraylar şu şekil
1.
2.
3
Şeklinde
Naruto seven birini gördüğüme çok sevindim <3 Naruto izleme sırasını hemen yazayım, gerçekten şahane bir yapım serisi. İzleyin izlettirin. Anime serisinin konusu ise Naruto'nun ninja eğitimi alması ve bu konuda uzmanlaşmaya çalışmasıdır.
Naruto izleme sırasını hemen listeliyorum sizlere.
Naruto anime serisi ilk bu yapımla başlıyor. İlk yapımın konusu "Naruto", Naruto Uzumaki ve Hidden Leaf Village'ı savunan ninja kardeşlerine odaklanmasıdır. Naruto ve arkadaşlarının ninjalık eğitimi almasını ve bu dönem zarfında yaşadıklarını anlatıyor. Küçük yaşında ailesini kaybeden Naruto vahşi bir tilki şeytanın ruhunu taşımaktadır. Haliyle köylüler tarafından dışlanmakta. Naruto'nun tek amacı akademide birinci olup herkese kendini ispatlamaktır. 220 bölümdür.
Naruto'nun bu ikinci yapımı ise 10 yıl sürdü. Naruto'nun ikinci yapımın konusu ise; Naruto ve arkadaşı Sasuke'nin yaşadıklarıdır. Arkadaşın geri getirmeye çalışmakta ve aynı zamanda düşmanlarıyla uğraşır. Naruto anime sırasına göre bu ikinci izlenmesi gereken yapımdır. 500 bölümdür.
Naruto hangi sırayla izlenmeli sorusunun son serisi ise bu yapım oluyor. Bu yapımın konusu ise; Naruto, Hokage olmuştur ve Hinata ile evlenip mutlu bir hayat sürmektedir. Tabi aradan 10 yıl geçmiştir. Beş Kage arasında savaş yasağı imzalandığı için herkes huzur içinde yaşıyor ayrıca teknoloji de çok gelişmiştir. Ailesine vakit ayırmayan Naruto'nun oğluyla sorunları olacaktır. Oğlu Boruto babasına öfkelidir. İntikam almak için babasının tam tersi bir ninja olmayı hedeflemektedir. 202 bölümdür.
İzlenme sırası tam olarak bu şekildedir;
İlk naruto. Sonra Naruto Shippuden en son da Boruto izleyeceksin. Ben tamamını izlemedim ama sırası böyle sanırım.
Düz naruto yazıyor dimi türkanimede
Sadece naruto yazıyorsa doğru olandır zaten anlarsın çocukluğundan başlıyor.
Anime sirasini istedigini varsayiyorum filmelerini degil.
Anime sirasi ise cocukluktan yetiskinlige dogru gidiyor bunlar;
-Naruto-Naruto Shippuden -Boruto
Ilk baslar gerek cizimleri gerek olay akisi biraz zor gelebilir eski oldugu icin hatta ekran bildigin tuplu ekranmis gibi kareye yakin ama zamanla alisiyorsun zamanlada iyilesiyor zaten
Baska anime ya da bunun hakkinda sorun varsa hatta manga manhwa webtoon novel farketmeksizin sorabilirsin
Aaa rimuru
Rimuru geldi
Görüş
7Görüş
Naruto Movie 1: Ninja Clash in the Land of Snow (2004)
Naruto Movie 2: Legend of the Stone of Gelel (2005)
Naruto Movie 3: Guardians of the Crescent Moon Kingdom (2006)
Naruto Shippuden Movie 1 (2007)
Naruto Shippuden Movie 2: Bonds (2008)
Naruto Shippuden Movie 3: The Will of Fire (2009)
Naruto Shippuden Movie 4: The Lost Tower (2010)
Naruto Shippuden Movie 5: Blood Prison (2011)
Naruto Shippuden Movie 6: Road to Ninja (2012)
The Last: Naruto the Movie (2014)
Boruto: Naruto the Movie (2015)
bu şekilde izleyebilirsiniz
Tşkler
Naruto sonra Naruto Shippuden sonra da Boruto geliyor. Ama dikkat et fiiller bölümlerini izleme. Fiiller gereksiz bölümlere deniyor.
Niye gereksiz ya
Düz naruto yazıyor dimi türkanimede
Narutodan başlıyorsun sonra shippudeni izliyorsun
Genelde 1,2,3 diye izler insanlar ama sen bilirsin tabi
Nasıl yani
Adamlar 1,2,3 diye yapmamışki
evet bende fark ettim şu an 😅
En eski olanından başka gitsin.
Tabiiki baştan
Naruto pismanliktir
Neden
En İyi Görüş