Selamlar!
Çok heyecanlı bir dizinin veya filmin ortasında olduğunuzu düşünün. En heyecanlı anında, sizi o dizinin/filmin başından kaldıracak sebep/sebepler ne olurdu? 👀

Selamlar!
Çok heyecanlı bir dizinin veya filmin ortasında olduğunuzu düşünün. En heyecanlı anında, sizi o dizinin/filmin başından kaldıracak sebep/sebepler ne olurdu? 👀

Odama biri girerse o dizi yarım kalır maalesef. Heyecanlı ve en bir beklemediğim bir sahneyse pür dikkat izleyip hakkını vermem gerekir. Birden fazla kişiyle dizi izleyemiyorum...
anca net giderse kesilir
Senin için bölerim. Başka da hiçbir sebep bölemez 🙃
Cevap
10Cevap
Annemin, babamın seslenmesi, kapının çalması, ablamın araması, her şey olabilir. Önemsemem, durdurur devam ederim.
Değer verdiğim her insanın bir telefonla aramasına bakar. Geriye alır, tekrar izlerim çokta önemi yok. :)
telefonum bazen dikkatimi dağıtıyor ya o yüzden bir şey izlerken telefonu sessize alıyorum.
Her şey bozabilir. Biri seslenir, canım bir şey ister, uykum gelir 😅
Sevdiğim değer verdiğim insanın o anda araması film de neymiş tekrar izlerim.🤭
Çok odaklanmam film izlerken. Mesaj bile gelse bakarım yani
Ancak misafir gelirse
Kapı zili çalarsa..
Sevdiğim biri arar ya da mesaj atarsa izlemeyi bırakırım ama sevmiyorsam film bitince kusura bakma film izliyordum derim
Sevdiceğim mesaj atarsa herhalde ya da anamın çöpleri at yahud ekmek al gel ısrarları. 😅
Çok reklam verilmesi, eğer reklamsız bir yerse mesaj, arama, tuvalet ihtiyacı olabilir
Anca birisi gelirse bölerim
Anca bu @Kamelyalikadin09 😂
Tuvaletim gelirse jdjfjsjfj
Önüme yemek indirseler yemeğe koşarım
tuvalet ihtiyacı.
İnternetin yavaşlaması yüzüden bölerim
Ancak ölüm haberi
ev boş gelsene diyen manita 😅
Tuvaletimin gelmesi
Kapı çalarsa
villianin ölümü
Sevgilim mesaj atarsa