Şu dizinin son sezonunu izlerken fantastik sevdiğimi bir kez daha hatırladım 😀
Bi de psikolojik-gerilim izlemeyi severim.

Şu dizinin son sezonunu izlerken fantastik sevdiğimi bir kez daha hatırladım 😀
Bi de psikolojik-gerilim izlemeyi severim.
Dizi takip edemiyorum izlersem Avrupa yakasının tekrarlarına bakarım arada… film de bilim kurgu, fantastik, korku, dönem… gibi gibi konusu beni çeksin sürüklesin…
Gizem. Sonunda tokat etkisi yaratan film diziler. Hatta öneri bile alabilirim
Behind her eyes<dizi
Zindan Adası<film tam istediğin tarzlar
Biri dizi digeri film tam istediğin tarz
Filmi biliyorum. Netfilizde var mı dizi?
Var, mini dizi, biraz erotik kismi fazla ama uyarayim😀
Bakayım
Teşekkür ederim
Cevap
18Cevap
Bilim kurgu ve dram
Korku üzerine olan film ya da dizileri daha çok seviyorum
Bi olay var, sormam lazım. Bi arkadaş var, kendisiyle sadece birbirimizi gördüğümüz zaman konuşuyoruz. Aklımın ucundan geçmeyen şeyleri daha yeni farkediyorum kendisinde. İlk farkettiğim gün konuşurken gözümün içine ne kadar uzun süre baktığını anlayamadım bile. Sonra bi baktım otururken konuşması bitti ve bacaklarını açıp dirseklerini dizlerine dayayıp biraz eğildi. orada jeton düştü zaten çünkü o güne kadar hiç farketmedim. Yine konu açıldı bi şey sordum, sorduğumda gözümün içine bakarken parmaklarımla sayıyomuş gibi yaptım aynı saniye içinde o da başladı bi şeyler saymaya parmağıyla. Sonra gözüne bakarak konuşurken sağ aşağı bakarak konuşmaya başladım, o da aynısını yapmaya başladı. Ben yapana kadar hiç yapmamıştı bile. Vatandaş diye seslendiğim kişiye o da aynı anda vatandaş diye seslenip konuşmasına devam etti. Yani taklit ettiğini farkettim. Ertesi gün oldu yine konuştuk, kendisi ayaktaydı ben oturuyodum. Konuşmaya başladığı anda üstünü düzeltmeye başladı, elleri hiç durmadan jest yapıp durdu ve sürekli kol kasını tuttu, dinlerken çenesini dudağını tutmaya başladı ve anlatırken kaşlarını kaldırarak konuştu bi şeyleri. Ben ordan ayrılana kadar, konuşmamız bitse dahi bir yere gitmedi. Tam gülüyomuş gibi yaptım ama gülmedim o anda o da aynısını yaptı. Bi de söylediğim şeylere gülüyo çok az komik olsa dahi. Sonraki gün hiçbir kelime etmeden yanından geçtim, olduğu yere de girip çıktım fakat bir kelime konuşmadım, o sadece geldiğimi gördüğü anda baktı sonra kafasını çevirdi. Kendisi de konuşmadı. Araştırdığımda, bir şeyle ilgilenirken dahi vücut hep konuştuğu kişiye dönük olurmuş ayaklar da dahil buna. Bunu da farkettim. Birkaç kez gözünün içine baktım göz bebekleri büyüyo mu diye, çok zor olduğu için göremedim. Sizce nedir bunların amacı? Yani bi amacı var mı bunları yapmasının?
Dizi izlemek pek bana göre değil. Breaking Bad istisnasıdır. Nefesimi tutarak izlediğim nadir dizilerden.
Fantastik, bilim kurgu, komedi, tarih, psikoloji🙂
Bilim Kurgu, Gerilim, Fantastik, Aksiyon, Komedi. Hangisi denk gelirse.
Korku heyecan adrenalin dram
Gerilim, gizem ve dram
Bilim kurgu, erotik, tarihi, macera, aksiyon, gerilim, korku, biyografi, komedi, polisiye
epik, fate serisi gibi, felsefik ergo proxy gibi ve dini neon genesis evangelion gibi
komedi ve aksiyon muhakak olmalı
Aksiyon daha benlik
Dram ve fantastik daha çok sevdiğim.
Gerilim, korku, Aksiyon ve bilimkurgu
Biyografi hem izlemeyi hem okumayı severim
Bilim kurgu macera fantastik filmler
Yüzüklerin Efendisi, Game Of Thrones tarzı
Bilim kurgu, gerilim
Psiko gerilim seviyorsan Mavi Balina dizisinş dene bence. Dikkat et başrolde aşık olma ama..
Fantastik, bilim kurgu, güzel komediler ve ekşıns…😏
Kara komedi ya da gotik tarzda
Aksiyon
Psikolojik
Bilim kurgu
Belgeseller izliyorum
Aksiyon macera
Ekşın ekşın dfgd
Bilim Kurgu
Bilim kurgu fantastik iste game of thrones tarzi
Bilim kurgu
Aksiyon💥