kafayı dağıtmak için film arıyorum. şöyle hadi canım dedirttecek türden ve son zamanlarda çıkan olursa iyi olur.. afişdeki film benzeri olabilir..

kafayı dağıtmak için film arıyorum. şöyle hadi canım dedirttecek türden ve son zamanlarda çıkan olursa iyi olur.. afişdeki film benzeri olabilir..

Persona (ingmar bergman'ın olan)
Daisies
Jennifer's body
Titane
The handmaiden
Hepsini de şiddetle oneriyorum
Her zaman puanlara gore yargilamamani oneririm. Bazi filmler herkese hitap etmeyebilir
Jennifer's bodynin puanlarindan bahsediyorsun sanirim ama onun oyle olma sebebi dizinin yapim sirketi tarafindan yanlis kitleye pazarlanmis ve o yanlis kitle tarafindan degerlendirilmis olmasi. Google'a jennifer's body marketing yazarsan orada sebeplerini irdeliyorlardi.
Daisies ve titane daha da guzel filmler ama yine imdbde puanlayan kitleye hitap edecegini dusunmuyorum. Oyle bir kitle ki jokerin marvel filmlerinin falan puani 8 uzeri.
google kullanıcı puanları ve imdb puanlarına bakıyorum.. sinemalar puanına ve yorumlarınada bakarım ama orada uçan kaçan adamları sevenler cok oldugu için beni fazla etkilemiyor... içimdeki yangın, oldboy, dokuz kraliçe, görünmeyen misafir tarzı filmleri severim.. diğer filmlerinede göz atarım. ilk yarım saatte belli eder kendini.. saol
Letterboxd'u biliyorsundur muhtemelen onu da kullanabilirsin. Hem puanlamalar birazcik daha mantikli oluyor hem de film zevkinin uyustugu insanlari takip edersen onlarin verdigi puanlari incelemeleri de goruyorsun o yuzden topluluk puanlari daha az yaniltiyor
Mesela dedigin filme benim letterboxdda takip ettiklerim dusuk puanlar vermis ordan anliyorum kotu oldugunu
Hayir yok olsa da ayni olmazdi. Ve zaten 10dk izledikten sonra 60larda cekildigini unutacak kadar kaptirabilirsin kendini
Stremiodan izlesen daha iyi olur ama ekran yarim derken ne demek istedigini anlayamadim. 4:3 formatta olmasını mı kast ediyorsun
Joker filmi
eyw.. kardeşim. o adamın ağlarken gülmesi sinirlerimi bozuyor :)
Rica ederim kardeşim. evet başarılı bir oyuncu
Cevap
1Cevap
Bu filme benzer ceset filmi var.
Diziye sardım bu aralar
En iyi izlediğim film ise iyi kötü çirkin.
Ama çok güzel knk. Normalde kovboy western filmleri izlemiyorum ama o film başka
Evet onu da izledim
Bir dizi ama harika. Zombileri seviyorsan mutlaka izle. All of Us are dead
I * mother
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar