Diziler & Filmler Zeytin ağacını izlediniz mi? berkaytemeel Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir kaç kişiden duydum cok güzelmiş izleyen var mı aramızda Zeytin ağacını izlediniz mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Neşe00 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 70% +1 yıl İzledim ben de. Gayet güzel. Seninle Başkamadı adlı kitabı okumuştum. Ne kadar uygulayabildim orası karışık 😂 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl İzledim. Oyunculuklar Fırat Tanış ve Seda Bakan dışındakiler çok yapmacık. Konu eh işte. Çok sevdim diyemem. İzlense de olur izlenmese de… 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İlk 4 bölümünü izledim ve konusu bana aşırı saçma geldi. Zeytin ağacı ile geçmişte yaşamış olduğun sorunları tedavi ediyorlar. Çok saçma. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İzledim ben de. Gayet güzel. Seninle Başkamadı adlı kitabı okumuştum. Ne kadar uygulayabildim orası karışık 😂
İzledim. Oyunculuklar Fırat Tanış ve Seda Bakan dışındakiler çok yapmacık. Konu eh işte. Çok sevdim diyemem. İzlense de olur izlenmese de…
İlk 4 bölümünü izledim ve konusu bana aşırı saçma geldi. Zeytin ağacı ile geçmişte yaşamış olduğun sorunları tedavi ediyorlar. Çok saçma.
İzliyorum şu an, fena değil gibi.
İzlemedim daha