Disney platformunda şu 2 belgesel dizisini izleyip bitirdim bir de Vikinglerle ilgili tek bölümlük 3 tane belgesel var onları izleyip bitirdim. Bunlardan başka normal dizilerden veya belgesel dizilerinden hangisini izlememi tavsiye edersiniz?

Disney platformunda şu 2 belgesel dizisini izleyip bitirdim bir de Vikinglerle ilgili tek bölümlük 3 tane belgesel var onları izleyip bitirdim. Bunlardan başka normal dizilerden veya belgesel dizilerinden hangisini izlememi tavsiye edersiniz?
Selamlar,
Eğer izlemediysen ben sana Kaçış dizisini tavsiye ediyorum. “Kaçış”; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecan dolu bir dille anlatılıyor.
Ben Disney+ aldım alalı yoğunluktan dolayı henüz yeni yeni başlayabildim izlemeye. Annem Kaçış dizini izlemiş eğer dram seviyorsan güzele benziyor. Onun dışında göz attığım kadarıyla tüm Marvel filmleri var. Güzel sitcom dizileri de mevcut How I Met Your Mother, Modern Family gibi.
Ben ise şu an Under the Banner of heaven isimli bir diziye başladım. Baya güzel gidiyor.
Cevap
1Cevap
Obi wan kenobi
Dünyayla benim aramda🤗
Araştırdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?