Diziler & Filmler "Gibi" dizisinin yeni sezonu 7 Ekim'de yayınlanacak! Siz de benim gibi bekleyenlerden misiniz? akıllanamadım Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Büyük sabırsızlıkla bekliyorum, sevindim bu habere. Siz de bekliyor muydunuz? Sevdiniz mi bu diziyi? "Gibi" dizisinin yeni sezonu 7 Ekim'de yayınlanacak! Siz de benim gibi bekleyenlerden misiniz? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. İlk kez gördüm ilgimi çekerse izleyebilirim 0 1 Yorumla akıllanamadım +1 yıl bi bakabilirsin, seven çok seviyor sevmeyen nefret ediyor arası yok :)
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Ah gibi benim ballı çöreğim. Ben de heyecan ile bekliyorum. Mutlaka izleyeceğim. 0 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bak burada ne varmış. Babaanne yiyen Carlos. ya da anneanne mi yemişti. Ne yemişti unuttum. haha @8matador1180 0 0 Yorumla
BenhurDisbudak Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yapılan göndermeler, arada uçuşan ironikomik söylemler acayip eğlenceli. Sabırsızlıkla bekliyorum 0 1 Yorumla akıllanamadım +1 yıl herkesin komik bulacağı bir dizi değil ama bence mü kem mel Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl İlkkan biraz daha çirkin biraz daha kısa boylu biraz daha bahtsız olsa aynı ben ya... 😊 Çok güzel dizi... 😊 Yerli Seinfeldimiz... 😊 0 0 Yorumla
İsmegerekvarmı03 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl eveet yeni sezonu merakla bekliyorum. Bütün sıkıntılarımı alıp götüren tek dizi 0 0 Yorumla
merveleregidenberk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Türk dizileri ilgimi çekmiyor hiç izlemedim de 0 0 Yorumla
Mikail09887 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Butun bolunler mi exende yayinlaniyor yoksa parça parça mı? 0 0 Yorumla
Cubbeliprof Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Gram ilgimi cekmedi dizi ya. 0 1 Yorumla akıllanamadım +1 yıl güzel aslında bi şans verilebilir Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Hiç şans vermedim izlemeyeceğim 0 1 Yorumla akıllanamadım +1 yıl bence güzel bir dizi şans verebillirsin :) Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Yooo beklemiyorum izlemiyorum çünkü 0 1 Yorumla akıllanamadım +1 yıl şans vermelisin bence Yorumla
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayır hiç izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum 0 1 Yorumla akıllanamadım +1 yıl bi şans verebilirsin ama Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl güzel haber, sevindirici haber. 0 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl bu netfiliksdemi 0 2 Yorumla akıllanamadım +1 yıl exxen Yorumla Sarı_Papatyam_benim +1 yıl tamam Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı. İzlemedim 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 381 cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İlk kez gördüm ilgimi çekerse izleyebilirim
bi bakabilirsin, seven çok seviyor sevmeyen nefret ediyor arası yok :)
Ah gibi benim ballı çöreğim. Ben de heyecan ile bekliyorum. Mutlaka izleyeceğim.
Bak burada ne varmış. Babaanne yiyen Carlos. ya da anneanne mi yemişti. Ne yemişti unuttum. haha @8matador1180
Yapılan göndermeler, arada uçuşan ironikomik söylemler acayip eğlenceli. Sabırsızlıkla bekliyorum
herkesin komik bulacağı bir dizi değil ama bence mü kem mel
İlkkan biraz daha çirkin biraz daha kısa boylu biraz daha bahtsız olsa aynı ben ya... 😊 Çok güzel dizi... 😊 Yerli Seinfeldimiz... 😊
eveet yeni sezonu merakla bekliyorum. Bütün sıkıntılarımı alıp götüren tek dizi
Türk dizileri ilgimi çekmiyor hiç izlemedim de
Butun bolunler mi exende yayinlaniyor yoksa parça parça mı?
Gram ilgimi cekmedi dizi ya.
güzel aslında bi şans verilebilir
Hiç şans vermedim izlemeyeceğim
bence güzel bir dizi şans verebillirsin :)
Yooo beklemiyorum izlemiyorum çünkü
şans vermelisin bence
Hayır hiç izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum
bi şans verebilirsin ama
Beklemiyorum ama güzel dizi
"Tercihim belli, libido."
güzel haber, sevindirici haber.
bu netfiliksdemi
exxen
tamam
Değilim
Vücutçu Yalvaç