Özellikle erkeklerin daha hakim olduğu Kolpaçino filminin efsane sahnesidir. Burada bana göre haklı taraf iki zara 80.000 lik olan Hüseyin haklıdır.

Özellikle erkeklerin daha hakim olduğu Kolpaçino filminin efsane sahnesidir. Burada bana göre haklı taraf iki zara 80.000 lik olan Hüseyin haklıdır.
Ama Ekrem de kazanmış ve gitmek istiyor. Evet bir el daha atılabilir ancak yine de herkes kendi payına oynuyor, kimsenin ne zaman kalkacağına karışmaya hakkı yok. Ama çok sert yaptığı için Ekrem'e de suç buluyorum. Hüseyin de kaybetmiş zaten ona bu kokuyla hangi karı yanaşsın ki? İyi olmuş.
Öncelikle helal olsun. Yıllardır bu sitedeyim sonunda birisi doğru düzgün bir soru sormuş. Hemen cevap veriyorum: kesinlikle Ekrem abim haklı. Şans oyunu bu sonuçta. Işin ucunda kaybetmekte var kazanmakta. Sen o masanın başına geçtiğinde bunu göze alarak oturuyorsun. Ayrıca isteyen istediği zaman masadan kalkar. Bu tamamiyle şahsın kendi seçimine kalmış. Silahı çekip vurmak nedir yani kaybettin diye. Demek ki iyi gününde değilmişsin. Şeklin kime Hüseyin reyiz? Ne oldu bak b*k yoluna gittin sonunda. Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner.
Bu adamları böyle birçok defa gördüm genelde komedi filmlerinde oynuyorlar diye biliyorum Ne konuda tartıştıklarını bilmiyorum bu yüzden bir şey diyemeyeceğim😅
Konuyu bilmeyen ben bu soruya Hüseyin diyorum beyciligimden dolayı 😄
Cevap
26Cevap
Filmi severek izledim ama bu olayın detaylarını nedense hatırlayamıyorum akcnsjxj
Ekrem abi bir sigaradan gitti
Ekrem abi candır ama Hüseyin haklı, Ekrem abi 2 zar atıp paraları cebe indiriyor ve abi olduğu içinde kimse ses çıkaramıyor. Hüseyin yürek yemiş gelmiş ses çıkardı, Ekrem abi o gün sigarasını almayı unutsaydı Hüseyin ölmüştü ama Hüseyin haklı
Ekrem abimiz haklı. Hüseyin'in iki zara 80.000 vermesinden bize ne aga. Kim kime iş koyuyorsa kendi payına @mk. Keşke Ekrem abi biraz daha hızlı olabilseydi.
Sigaradan bir fırt daha alacağım diye hem kendi yavaş kalıyor hem de yanındaki adamı engelliyor 😄
Ekrem abi haklı ama kaplumbaga hızında silah çekince rahmetli oldu. Demek ki haklı olmak yetmiyor. Dikkatli olmak daha önemli.
Hüseyin rolündeki kişide öldü artık mekanı cennet olsun...
Filmdeki sahnede ise haklı olan Hüseyindir
Şafak Sezer'in filmlerini sevmem ama bu Kolpaçino filmi güzeldi. Haklılığa gelince Hüseyin haklıdır
Kolpacino hic izlemedim sadece internette geldigim kesitleri izlemistim o yuzden hakim degilim beyaz gomlekli abi hakli gibi
Huseyin vuruyor Ekrem'i ama Ekrem yükseliyor. Paşa paşa çıkıp gitse Hüseyin bir şey demeyecekti
Ekrem haklı, istediği zaman kalkar masadan. Barbut bu, zar konuşur, altın kapılar hiç yoktan yere kan oldu 😒🤣
Dayımın kumarhaneleri vardı. Her zaman kumarhaneyi işleten haklıdır. Kumarın ayıbı olmaz. O sahnedeki diyalog doğru noktadır. Ekrem istediği zaman kalkabilir. Böyle büyük masalarda zardan düşelim dersen silahlar çekilir.
Ekrem abi haklıdır. Oynayamayacağın masaya oturmayacaksın. 20 dolarlık kumar oynuyorsun 10 paket sigara 20 tost yiyorsun.
Herkes kendi parasıyla oynuyor, hayırdır senin bi sıkıntın mı var?
Sigaradan bi fırt daha almasaydı haklıydı belkide 😃
Ekrem haklı ama sinir bozucu bir kumarbaz.:))
Ekrem haklı kendi payının a minakoyacak biadam sen bize... mu yapion lan
Ekrem abi haklı. İstemiyorsa oynamasın, oynamak zorunda değil.
Muhabbet ne bilmiyorum ama mekan sahibi kimse her zaman haklıdır
Sen Hüseyin abi hakli diyorsan öyledir 😀 çünkü inan hiç anlamıyorum.
Tanımıyorum, izlemedim de ama sanki Ekrem emmi daha haklı gibi geldi.
Hüseyin haklı. Ekrem abi raconu bozdu, kaypaklık yaptı.
Hayırdır bize mi iş koyuyorsun adam haklı tabi istediği zaman kalkar, kumarın ayıbı olmaz hüseyin kardeş
Ekrem abi tabi ki de adam işi biliyor masayı topladı iki zara 😂 Yenilen pehlivan Hüseyin de yediremedi tabi. Kendi kazansa devam etmezdi. Ama Ekrem abi paraları yiyemeden gitti ona yanarım
Ekrem abi haklı istesigi zaman kalkar masadan kazanamadı diye bunu yapmaya hakkı yoktu
Hüseyin haklı tabiki de var mı öyle iki zar atıp masadan kalkmak
Bilmiyorum hiç izlemedim
Ekrem abi haklıydı bence
Ekrem ağam her zaman haklı
Ekrem abimiz bence gereksiz atar yaptı
Bence de Hüseyin haklı.
İzlemedim bilmiyorum. 😄
Ekrem abisi haklıydı ama adamı harcadılar…
Ekrem cizgili ceketli değil mi?
Şimdi baktım geldim kesin cevap, bence Ekrem haklı
Hüseyin haklı. d
Hyr ben haklıyım
Tam KS sorusu
Ekrem abiii
Ekrem reis
Ben haklıyım 😅
Ekrem Abi... :)
Ekrem abi haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?