Diziler & Filmler Baby dizisini izleyen oldu mu? sluttycat Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor teenage dizisi baya saçma ama durduramıyorum kendimi akıyor skahsjmxj Güncellemeler+1 yıl hiç mi izleyen yok dizi hakkında konuşalım :/ Baby dizisini izleyen oldu mu? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. İzlemedim sence izlenir mi? yoksa sıkıcı mı 0 2 Yorumla sluttycat +1 yıl ilk sezonu çok sıkıcı ama 2 ve 3 sarıyor gibi karakterler çok aptal sadece ya u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler bir bakarım
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. İzledim saçma dizi ama saçma olmasına rağmen izledim bende. 1 4 Yorumla sluttycat +1 yıl tek değilmişim Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Resident Evil çıktı mesela o da öyle tavsiye ederim Yorumla sluttycat +1 yıl biliyorum onuu teşekkür ederim bakıcam dmsjs Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Rica ederim iyi seyirler şimdiden 😂 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İlla dizi hakkında konuşmak istiyosan izleyim x5 hızında bütün bölümleri tek gecede. 0 19 Yorumla sluttycat +1 yıl dsksjshd yok istemez:/ Yorumla Desuyonee +1 yıl Emin misin? Şansını kaybediyosun... Yorumla sluttycat +1 yıl izle izle Yorumla Desuyonee +1 yıl Karar ver artık izliyim mi izlemiyim mi Yorumla sluttycat +1 yıl izle ne olur konuşalım dizi hakkında Yorumla Desuyonee +1 yıl Yok istemez dömgdfmögmöçdfgömçdgömç Yorumla sluttycat +1 yıl ağlamak üzereyim Yorumla Desuyonee +1 yıl Ağla çıldır kudurrrrr Yorumla Desuyonee +1 yıl Türk dizisi izlemiyosundur ben de izlemiyodum ama son 2 haftadır Duy Beni isimli yeni başlayan diziye rastgele denk geldim takıldım sen de ona bi bak istersen Yorumla sluttycat +1 yıl bakmıyorum… Yorumla Desuyonee +1 yıl ALLAHINI seviyosan bi kere bak nolur bi şans ver Yorumla sluttycat +1 yıl hayır! Yorumla Desuyonee +1 yıl ALLAHIN yok mu senin haaa? ? ? Yorumla sluttycat +1 yıl inanmıyorum zaten yok evet dksjs Yorumla Desuyonee +1 yıl Neyse önemli değil, anime varken dizi izlemek ameleliktir bugün tavuk dönerin yanında bira içtim zaten canımı sıkamazsın!!! Yorumla sluttycat +1 yıl yarasın Yorumla Desuyonee +1 yıl Yaradı evet 1 şişeyi kısa sürede tükettiğim için %40 çakır hale getirdi ama etkisi pek uzun sürmedi. Daha fazlasına ihtiyacım var. Yorumla sluttycat +1 yıl içç:) Yorumla Desuyonee +1 yıl İçemem. Geçici bir şeyin parasına değeceğini düşünmüyorum. Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İzlemedim, önerir misin? 0 5 Yorumla sluttycat +1 yıl ya ne öneririm ne önermem hahshsj sonra deme bu kız nasıl diziler izliyo Yorumla sluttycat +1 yıl sıkıntıdan gerçekten… Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl sjsjsjsj anladım peki ama en azından vaktini daha iyi dizilere harcayabilirsin madem sıkıntıdan bir şeyler izliyorsun boşa gitmesin. Yorumla sluttycat +1 yıl hoşuma gidiyor Yorumla Ultra_Phoenix +1 yıl Oh (° ͜ʖ °) Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl İzlemedim ama merak ettim şimdi.. açıp izliycem 😁 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 844 cevap paylaştı. Durdur o zaman şimdi saçmaysa 😄 0 2 Yorumla sluttycat +1 yıl durduramıyorum son sezondayım Yorumla Nükleerteori +1 yıl Hmm, bir şey kalmamış o zaman 😄 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Duymadım bile :d 0 5 Yorumla sluttycat +1 yıl netflixte hiç çıkmadı mı karşına şaşırtıcı Yorumla s Taciiiii +1 yıl Disney+ takılıyorum bu ara, netfkix'e hiç geçmedim 😅 Yorumla sluttycat +1 yıl ooo peki Yorumla sluttycat +1 yıl netfkix Yorumla s Taciiiii +1 yıl netfkix ckslsmsmsn yeni çıktı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İzlemedim sence izlenir mi? yoksa sıkıcı mı
ilk sezonu çok sıkıcı ama 2 ve 3 sarıyor gibi karakterler çok aptal sadece ya
Teşekkürler bir bakarım
İzledim saçma dizi ama saçma olmasına rağmen izledim bende.
tek değilmişim
Resident Evil çıktı mesela o da öyle tavsiye ederim
biliyorum onuu teşekkür ederim bakıcam dmsjs
Rica ederim iyi seyirler şimdiden 😂
İlla dizi hakkında konuşmak istiyosan izleyim x5 hızında bütün bölümleri tek gecede.
dsksjshd yok istemez:/
Emin misin? Şansını kaybediyosun...
izle izle
Karar ver artık izliyim mi izlemiyim mi
izle ne olur konuşalım dizi hakkında
Yok istemez dömgdfmögmöçdfgömçdgömç
ağlamak üzereyim
Ağla çıldır kudurrrrr
Türk dizisi izlemiyosundur ben de izlemiyodum ama son 2 haftadır Duy Beni isimli yeni başlayan diziye rastgele denk geldim takıldım sen de ona bi bak istersen
bakmıyorum…
ALLAHINI seviyosan bi kere bak nolur bi şans ver
hayır!
ALLAHIN yok mu senin haaa? ? ?
inanmıyorum zaten yok evet dksjs
Neyse önemli değil, anime varken dizi izlemek ameleliktir bugün tavuk dönerin yanında bira içtim zaten canımı sıkamazsın!!!
yarasın
Yaradı evet 1 şişeyi kısa sürede tükettiğim için %40 çakır hale getirdi ama etkisi pek uzun sürmedi. Daha fazlasına ihtiyacım var.
içç:)
İçemem. Geçici bir şeyin parasına değeceğini düşünmüyorum.
İzlemedim, önerir misin?
ya ne öneririm ne önermem hahshsj sonra deme bu kız nasıl diziler izliyo
sıkıntıdan gerçekten…
sjsjsjsj anladım peki ama en azından vaktini daha iyi dizilere harcayabilirsin madem sıkıntıdan bir şeyler izliyorsun boşa gitmesin.
hoşuma gidiyor
Oh (° ͜ʖ °)
Vallahi izlemedim
İzlemedim ama merak ettim şimdi.. açıp izliycem 😁
Durdur o zaman şimdi saçmaysa 😄
durduramıyorum son sezondayım
Hmm, bir şey kalmamış o zaman 😄
Duymadım bile :d
netflixte hiç çıkmadı mı karşına şaşırtıcı
Disney+ takılıyorum bu ara, netfkix'e hiç geçmedim 😅
ooo peki
netfkix